VARFÖR HAR JAG ALLTID SÅ MYCKET OTUR?

2013-03-26 @ 21:00:15
Vardag Kommentarer (0)
 
Fick nyss reda på att jag kommer missa Urban Cone på grönan för att vid just den tiden ska jag vara bortrest. ÅH JAG SOM VILL SÅ GÄRNA SE DE LIVE :( Typiskt mig att ha världens otur. Plus så fick jag veta att två brabra band ska till Hulsfred när jag redan har beställt biljetter till P&L! Dock ångrar jag mig inte för att jag inte är intresserad av de andra artisterna på hultan men det skulle vara så himla kul att få se de live...
/Sara

LONDON DAG 2

2013-03-23 @ 17:04:00
Minnen Kommentarer (0)
skoluniformsbarn
i Hyde Park
Världens bästa shopping just nu måste vara i London, England har så många bra kedjor och det är så underbart billigt för tillfället.
 Vi var påstand-up komedi och jag fattade ingenting men satt och kollade på skrattande engelsmän/kvinnor.
/Klara

NORRÖ

2013-03-23 @ 12:52:18
Minnen Kommentarer (0)
Nu är det bara cirkus två månader tills jag kan åka hit och lägga mig på den här.......        Î klippan och läsa en bok och lyssna på havets kluckande. Faaaan vad nice. 
/Klara

LEDIG

2013-03-21 @ 13:05:54
Kläder/Outfit Kommentarer (0)
Random outfit: T-shirt topshop, kjol bikbok, klocka farmors, väska second hand och skor portobello road någonstans. 
 
Idag är jag ledig och jag har INGENTING att göra, d.v.s inget plugg som jag alltid brukar sysselsätta mig med på torsdagar. Jag borde njuta av det men känner mig bara rastlös av att sitta hemma ensam. Det enda vettiga jag har åstakommit idag är att jag har bakat scones som jag sedan proppade i mig framför teven. Nu borde jag gå och göra något kreativt i min rosa pyjamas innan dagen är förbi. 
/Klara

LONDON DAG 1

2013-03-20 @ 21:19:27
Vardag Kommentarer (0)
vår alldeles egen tunnelbanestation
engelska gulligullhus
jag
the local pub
 
 
 
/Klara
 
 
 
 
 
 
 

WHAT'S THE POINT OF DOING ANYTHING, IF YOU NEVER NOTICED?

2013-03-18 @ 18:40:00
Kläder/Outfit Kommentarer (0)
Dagens outfit (förutom skorna dåra): basker monki, top primark, kjol topshop, tights primark, loafers scorett.
 
Eftersom det är sökvecka på min skola nu så har vi massa trevliga håltimmar. Idag satt vi ett gäng i ett musikrum (som ligger högst upp i huset och har stora fönster med utsikt över hela Stockholm och den nya attraktionen på Gröna Lund) och övade lite låtar inför vår lunchkonsert imorgon. 
/Klar
 

JAG LEVER PÅ STEG DU TAR, JAG FÖLJER DINA ANDETAG

2013-03-17 @ 20:40:20
Vardag Kommentarer (0)
Igår var Sara här och vi åt kladdkaka och tittade på filmen "What to expect when you'e expecting" och hade det myyyys. När jag vaknade imorse tog jag fram en ELLE-tidning och klippte ut fina saker och gjorde en inspirationssida i min alltmöjligtsomärfintbok. Annars har jag varit brutalt effektiv idag och gjort en liten historiainlämning, städat mitt rum, pluggat massa matte och nu ska jag träna hade jag tänkt mig. Då blir det så gött att lägga sig i sängen nyduschad och kolla Mr. Selfridge sen.  

I AM BLINDED BY YOUR LIGHT

2013-03-15 @ 22:32:00
Musik Kommentarer (0)
 
Förbandet till Lucy Rose konserten. Så fina låtar och jag vill bara lyssna på den här om och om igen.
/Sara

300-400 ORD

2013-03-12 @ 18:06:22
Vardag Kommentarer (0)
 
Fullt upp med skolan för tillfället. Idag: skriva uppsats, göra klart redovisning om filmanalys och plugga till filosofi. Hade håltimma idag och hade tänkt att göra våfflor med Sofie. Tråkigt nog hittade vi inte sladden så vi använde våffeldegen och gjorde pannkakor, blev sådär...
/Sara

INTERNATIONELLA KVINNODAGEN

2013-03-08 @ 21:37:00
Kläder/Outfit Kommentarer (0)
 
Londonshopping: svart magtröja, Topshop, halsband, Topshop, kjol Urban Outfitters, creepers, någon affär i Notting Hill.
 Idag: Värmande sol och solbrillorna på, underbart ögonöppnande samhällslektion om hur det känns att fly från sitt hemland, romansamtal med smarta människor om smart bok på svenskan, slutade två timmar tidigare, lite shopping med klasskompisar, semla med gamla klasskompisar och ny frisyr. Perfekt helt enkelt. Att det är kvinnornas dag är ju också lite fint, däremot tycker jag alla dagar är våra.  
/Klara

BÄSTBÄSTBÄST

2013-03-06 @ 23:02:00
Vardag Kommentarer (0)
 
Som sagt såg jag Lucy Rose på sportlovet. Det blev som jag trodde att jag och mamma blev omringad av massor av 18+:are men vi var coola och smälte in i mängden(not). Hade med lillkameran så bilderna blev sådär, men vi stod näst längst fram så det blev okej ändå! Lucy var i allafall bäst, förbandet var bäst, den coola basisten var bäst och Lucys vän Björn som spelade elgitarr visade sig vara svensk så han var bäst också. Innan spelningen satt jag och mamma på ett fik i gamla stan och babbla medan jag försökte trycka i mig en stor choklad muffin. Dessutom började en främling prata med oss på tåget under hemresan om politik och bra musik vilket var trevligt. Mysig kväll.
/Sara
 

RSS 2.0