MED FINA MÄNNISKOR KOMMER FINA MINNEN

2013-01-27 @ 22:35:00
Vardag Kommentarer (0)
ååh vad jag älskar dessa bilder ♥

Har haft en underbar helg. Var på middag i fredags och sedan på en klassåterträff igår. Dock blev det inte så mycket människor men vi som var där hade dubbelt så kul! Vi åt, pratade om gamla minnen, tittade på gamla musikcafén, tog fula bilder och skrattade massviss. Vi gick tom ut i det kalla vädret för att köpa proviant för marängsviss vilket tog lite längre tid än förväntat. När det började bli sent drog jag och några till hem till mig för att ha en liten sleep over. Vi tog över min brorsrum och la ut madrasser på golvet där vi låg i en hög som vanligt och myste. Avslutade helgen med att Sofie kommer över vi hit och vi "pluggade matte". 
 
Åh den här helgen har varit alldeles för mysig och härlig. Ska njuta av att jag börjar klockan kvart i två imorgon och längta efter våren, godnatt!
/Sara

SÅ JÄVLA UNDERBAR

2013-01-25 @ 13:05:41
Musik Kommentarer (0)
/Sara

MARÄNGSVISS MED BILAR VAR INTE SÅ ILLA

2013-01-17 @ 19:14:00
Vardag Kommentarer (0)
 
 
Bilder från en fredag när Emma och Sofie var här. Vi gjorde marängsviss(GOTT) och satte oss i mitt rum för att ha pirates of the carribean maraton. Tyvärr blev det bara en film för vi blev uttråkade efter första och började brottas typ. Sedan vid elva tiden åkte Sofie hem och vi sörjde. Vi tog fram gamla skolfoton och tittade, spelade tennisspel på ps2 och satt o pratade om livet osv. Vågade inte lägga upp några mer bilder för vi är så fula(plus så hade jag inget smink och gjorde massa grimaser som vanligt).
/Sara

WITH NO HUNGER TO SATISIFY PEOPLE TEND TO STANDBY AND MISS AS LIFE PASS BY

2013-01-11 @ 16:08:03
 
Tjo, har sagt det förut och jag säger det igen. Ni finner mig på instagram: http://instagram.com/sarapihlgren/ 
För tillfället har jag bildbrist. Ingen inspiration,motivation eller tid(lögn, jag slösar min tid på sömn).
 
Idag kommer Emma och Sofie för att vi ska ha pirates of the carribean maraton, så jag kanske tar några bilder då om de inte är så kamerablyga som vissa personer(...Maja). Vad mer skulle jag berätta? Jo, veckan har varit rätt chill med massa inställda lektioner vilket resultera i två ledigar dagar, två dagar med en lektion och en dag med tre timmars hål(åkte hem till mig och gjorde chokladbollar). Nästa vecka börjar nya schemat med nya kurser och lärare, längtar.. inte.
/Sara
 

I SOMMAR SKA JAG HA PÅ MIG DET HÄR

2013-01-07 @ 11:22:16
Klänning - Brick Lane, Keps - Camden Market Väska - Liten affär i Brick Lane,  Doctor Martens - Liten affär i Camden Town
 
Längtar, längtar och längtar tills jag kan springa runt i bara ben och dansa och hoppa till massa konserter(hoppas på way out west) i sommar. Till fina kvällar vid vattnet med en engånggrill och varmkorv, till mysiga middagar och till juni då familjen ska åka till Venedig(aaaah ♥).
/Sara

DARK NIGHTS

2013-01-06 @ 20:55:14
 
Kämpar med en psykologi inlämning och är lycklig för att imorgon börjar jag 14.50 och på tisdag har jag inga lektioner alls. Problemet är bara att jag inte vet hur jag ska lyckas vända tillbaka på dygnet. Har somnat tre på natten och gått upp tre på eftermiddagen i snart fyra dagar, illa.
/Sara

ÅRET MED KAMERAN: VÅR

2013-01-02 @ 17:49:00
Jag köpte kamera och fotade tusentals blombilder
En solig morgon åkte vi iväg till orienteringstävlingen 10-mila
Åkte ut till sommarstugan en helg
Där chillade jag i hängmattan och när jag kom hem förevigade jag en fin skoldag genom kameran
Sofia hängde med till Dalarna och EM i orientering
En spegelblank sjö och en gullig stuga fanns det där 
Vi hade sista vårkonserten och jag gick till skolan med klasströjan
Vi åkte på klassresa och jag fick uppleva de tre bästa dagarna i mitt liv...
med världens bästa personer
Avenyn
Sista musikcafét och jag och Sara repade inför sommarjobbet
Var på stranden med skolan och hade en väldigt lyckad bal innan skolavslutningen kom och alla underbara skoldagar med klassen byttes ut mot ett tomt och konstigt men ändå somrigt sommarlov. 
 

Det var min vår det. Den här tiden var nog den bästa på hela högstadiet för att alla ville ta vara på den sista tiden, men också den värsta eftersom det var just sista tiden och jag tänkte mycket på hur allt snart skulle ta slut. 
 
Förresten så såg jag på en Melissa Horn konsert på tv igår. Den finns på svt play och innehåller också en intervju med henne. Jag älskar den människan och hennes tankar. Någon dag ska vi bli bästisar hon och jag. (blää, hatar ordet bästis)
/Klara
 
 
 

NYÅR

2013-01-01 @ 23:43:00
vi började med knytis i klaras källare
såklart hade vi klaras mumsiga kladdkaka och min hemgjorda hallonglass
vi pratade om vårat 2012, pinsamma, roliga och minnesvärda saker som har hänt under året
sedan körde vi disko och flamsade runt
med elins iphone som diskolampa och min mobil som spelade upp massor av diskolåtar
det blev även lite tryckare
sedan vandrade vi upp för berget
och spenderade våra sista minutrar av året tillsammans medan vi såg ut över stadens fyverkirier, frusna, glada och fulla på livet.  
/Sara