BUT I WILL HOLD ON HOPE

2012-11-28 @ 14:55:18
Vardag Kommentarer (0)
december 2012
 
Åååh om ni inte vet så har Mumford and Sons meddelat att de kommer byta till störra lokaler för vissa konserter pga att upprörda fans som inte fick några biljetter(bland annat jag). Så... JAG HAR KANSKE EN CHANS ATT FÅ SE DEM ÄNDÅ! ÅÅH! Snälla snälla snälla låt mig få biljetterna ♥ 
/Sara

LOVE DON'T LIVE HERE

2012-11-27 @ 22:46:11
Vardag Kommentarer (0)
 
Ska börja visa lite mer av alla bilder jag har, när jag har tid. Det här fotade jag iaf för ett tag sen när jag och klara försökte ta en ny profilbild till bloggen, vi misslyckades...
/Sara 

SAKNAD OCH ÅNGER ÄR SAKER DU MÅSTE STÅ UT MED LILLA FLICKA

2012-11-26 @ 17:37:49
Vardag Kommentarer (0)
ååh kringelfestivalen 2011 ♥

Förlåååt för den tomma bloggen! Det är så att jag har fått min brors stationära dator och har fixat och trixat med massa grejer. Sedan kunde jag inte logga in för att det var någon gammal spärr kvar på datorn så jag var helt fast! Men nu är jag tillbaka! Kan även glatt berätta att jag har fått photoshop cs 6 vilket jag ska använda aktivt!! Små ångrar lite att jag inte valde foto, skulle varit så jädrans kul! Men gjort är gjort och dessutom kommer jag kunna välja en media kurs nästa år för inviduella valet! ÅÅH JAG LÄNGTAR ♥
/Sara

TUMBLR OCH YOUTUBE <3

2012-11-24 @ 14:15:43
Vardag Kommentarer (0)
Nu var det väldans länge sedan någon av oss bloggade. Sorry sorry. Här är iallafall min tumblr som jag försöker lägga upp bilder på. Min idé från början var att jag bara skulle ha egna bilder men de tre bilderna uppe i högra hörnet har jag rebloggat för jag hinner inte med annars och det kanske blir lite tråkigt. 
 
Igår var Elin, Maja, Sara och Kim här och vi hade taccopicknik på golvet i källaren! Sara och Kim sov över och idag har jag slappat med dom och sedan med mina brorsor. De visade mig den här filmen:
 
och den här grymma killens filmer:
Okej, han är lite taskig men jag kan ändå inte låta bli att skratta. Folks chockade reaktioner är bara så kuuuuul!
Jag kontrade med den här fina filmen som Sara har gjort:
 
Fina fina fina fina minnen. Nu sitter jag här med mina mjuka gangsterkläder och borde skriva en träningsplanering som vi har i idrottsläxa men jag tror jag ska sjunga en liten sång först. På onsdag har vi vår första konseeeert :D
/Klara

DON'T THINK ABOUT THE CHOICE THAT YOU MAKE

2012-11-17 @ 00:26:00
Musik Kommentarer (0)
 
En låt som jag spelar på repeat varje dag, ååh den är så fin och jag har redan laddat ner låten. Det är helt sjukt hur många nya favvo låtar/artister jag hittar hela tiden.
/Sara

MED EN FJÄRIL I HÅRET

2012-11-14 @ 23:33:44
Vardag Kommentarer (0)
För inte så rackarns länge sedan var det sommar och jag hade ingen aning om hur mina kommande tre år skulle se ut. Det var som ett hål mellan två världar, en pause innan allt skulle börja om på nytt igen med ny klass, nya lärare, ny skola. Min hjärna höll på att sprängas av att inte veta. Nu vet jag och jag är lugn, det blev bra. Jag har haft väldans tur ändå, först gick jag i världenssjuktbästaunderbaraste klass i tre år och nu har jag hamnat i en ny som faktiskt har potential att bli lika bra vilket jag inte ens trodde var möjligt. Nu har jag båda världarna i min vardag. Idag har jag suttit och skrattat åt ingenting på mattelektionen tillsammans med resten av klassen, haft en väldigt utvecklande sånglektion och sedan var jag på musikcafé på min gamla skola och träffade gamla klasskompisar och musiklärare som blir som ett lyckopiller i höstmörkret. Imorgon är jag egentligen ledig men ska åka till skolan på eftermiddagen och umgås med några vänner innan vi ska lyssna på våra superduktiga sångare som ska uppträda.  
/Klara

KEEP MY EYES TO SERVE AND MY HANDS TO LEARN

2012-11-13 @ 18:46:07
Vardag Kommentarer (0)
nån vecka sen
 
Jag vill bara sova, sova, sova. Ska läsa ut en bok, göra klart engelska arbete och skriva klart min essä(hur fan uttalar man det där ordet???). Skolan tar kål på mig och jag försöker få in så mycket tid jag kan på andra saker. Som i går var jag tvungen att plugga till psykologi prov så jag missade både dansen och Adams musikcafé som jag hade längtat efter jätte länge. Men en ny chans kommer imorgon med 8b! Hopppas jag får se lite bekanta ansikten. Och att jag får smaka på gott fika.. 
/Sara

JAG FÖRSÖKTE IALLAFALL

2012-11-11 @ 01:39:00
Kläder/Outfit Kommentarer (0)
Tjaa, jag har köpt ett stativ nu så tänkte försöka börja att ta lite outfitbilder. Det är bara det att jag inte kan se seriös ut på bilder så jag var tvungen att ta med en bild som visar mitt riktiga jag också. Blusen, som är lila, hittade jag i källaren och kragen är från romwe.
 
Det har hänt en del sedan jag bloggade sist. Jag var ledig onsdag, torsdag och det var ju bra för då kunde jag ha valvaka med mig själv och mina nybakta bullar. GO OBAMA! Fattar inte hur Romney ändå kunde få så många röster med sina gamla värderingar som bara skulle ta landet tillbaka i tiden istället för framåt. Ett rikemansbarn utan erfarenheter av det mänskliga livet, till skillnad från Obama. 
 
I fredags var jag på bio med Maja och Sara och såg "Bitchkram". Den var verkligen jättebra på många sätt. Fin, rolig, spännande, tänkvärd... ni vet, allt sånt där bra. Efteråt satt vi på tåget och åt godis och hade det allmänt skojsigt vilket fortsatte när vi väntade på Majas buss. Idag var jag, Wilma, Stina och Ebba från min klass hemma hos Paul och överraskade honom på födelsedagen med tårta och stämsång. Där stannade jag fram till kvällen och herregud, nu borde jag verkligen sova. Ska nog övningsköra och träffa Sara imorgon!
/Klara
 

VARFÖR SÅ YTLIG?

2012-11-10 @ 19:46:42
Vardag Kommentarer (0)

Japp, just nu cirkulerar mitt liv runt min nya smartphone; songpop, instagram och allt annat sånt beroendeframkallande. Klämmer in vänner, läxor, gitarrspelande och annat men mestadels sitter jag med min dumma mobil fastklistrad i handen. Idag ska jag iallfall ha sleepover med fint sällskap, mys. Glömde säga att igår såg jag, Klara och Maja på Bitchkram! Den var superbra, älskade verkligen hur de filmade allting och gaash jag måste sluta vara en sån kameranörd. Men gå och se den, det är värt det!
/Sara

LIVET ÄR INTE SÅ VACKERT FÖR TILLFÄLLET

2012-11-09 @ 12:00:34
Vardag Kommentarer (0)
På en jävla minut försvann biljetterna. En jävla minut. Ska fortsätta vara deprimerad och ledsen nu bajs.
/Sara

JAG KAN INTE ANDAS

2012-11-06 @ 18:32:22
Vardag Kommentarer (0)
 
Mumford and sons kommer till sverige i april och jag känner mig som världens lyckligaste.
/Sara

AJ AJ AJ

2012-11-05 @ 21:04:05
Kläder/Outfit Kommentarer (0)
gamla bilder

Idag började skolan efter lovet och min klass startade med 1,5 timmes massage på idrotten. Chill. Det var kul att träffa alla och vi fick tillbaka samhälleprovet som det tydligen hade gått bra på för mig.
 
När jag kom hem på kvällen gick jag in i mitt rum som vanligt men kombinationen av mina glitterstrumpor och hårspray på golvet gjorde så att jag gled och i chock flög bakåt och landade på rumpan. HAHA! Det skulle jag ha filmat. Sedan låg jag där och jämrade mig ett tag innan jag slutade tycka synd om mig själv och la mig i soffan och somnade framför "fråga doktorn". Nu har jag inte ens ett blåmärke fast det kändes som att hela jag gick sönder. No evidence liksom.  
/Klara

RASPBERRYS

2012-11-04 @ 19:12:00
Mat Kommentarer (0)
old
 
Jag bara vet inte. Är hungrig så jag ska leta efter något i kylan för att undvika göra min läxa. Varför är jag så lat?
/Sara

THIS IS HALLOWEEN

2012-11-03 @ 13:03:11
Vardag Kommentarer (0)
tyckte jag ser rättså läskig ut 
 
Har äntligen fört över bilder från systemkameran. Men nu över helgen ska jag åka till Täby för att träffa lite släkt. Så när jag kommer tillbaka ska jag visa lite bilder från lovet, kanske även lite mobilbilder? 
/Sara

THIS TIME WE WILL TURN AROUND AND SAY THE WORDS THAT MAKE US HEAL

2012-11-01 @ 19:51:57
Minnen Kommentarer (1)
ser lite smått konstig ut men skit it

Såg den här bildern igår och som ett slag i magen började jag längta tillbaka till alla de fina och roliga dagar på rosenborgskolan.  Jag minns alla härliga skrattstunder när klassen låg i en klump på golvet i korridoren, våra mentorstider som alltid slutade i kaos, svenska lektionerna i sjuan när vi alltid sprang ut och "skrev dikter" och när vi hittade en kundvagn på fjärdevåningen och körde runt i korridoren. Älskade verkligen den där härliga korridoren. Även om den kunde vara jävligt smutsig och ful. Kommer ihåg så många minnen men jag kan ju inte sitta rabbla upp alla här för hur kul är det? Högstadiet var verkligen en härlig tid om man inte tänker så mycket på de dåliga tiderna. För i slutet är det alltid de fina stunderna som betyder något och som blir ihågkomna. Men det skulle vara härligt att dra tillbaka tiden i nian, tiden då vi hade det bäst.
/Sara

RSS 2.0