WEBB

2013-02-27 @ 09:40:58
Vardag Kommentarer (0)
 
Tjo friends, åker nu till IKEA med kompisar. Aaah, är så glad för att bloggen har äntligen blivit fylld med massa nya inlägg och bilder!
/Sara

LONDON

2013-02-25 @ 22:24:19
Vardag Kommentarer (0)
Imorgon bitti tar jag min väska och rullar iväg mot London. Iiiiiiiiiiih. Jag har peppat med trendbibeln och Notting Hill, filmen, så nu är jag redo för vintageshopping, primarkshopping, marknadsshopping och kanske lite annat också hehe... Vi ska gå på musikal, dricka afternoon tea och vandra runt på gator med engelsktalande, grisbleka britter. Jag kan tillägga att den enda låt jag har lyssnat på de senaste dygnen är Oskar Linnros nya "Hur dom än". Tyckte den va lite tråkig i början men nu är jag beroende, varning!
/Klara
London

BOREDOM

2013-02-25 @ 21:28:33
Vardag Kommentarer (0)
 
Försöker bli lite mer aktiv på bloggen men vet inte vad jag ska ta kort på när jag bara sitter hemma och gör ingenting... Har försökt sätta upp vimplarna som hela tiden ramlar pga att jag har satt upp den med kladdikludd. Men eftersom jag är så kort så når jag inte upp till taket, #kortamänniskorproblem.
/Sara

LUCY ROSE

2013-02-25 @ 11:34:22
Vardag Kommentarer (0)
 
Jag ska se henne liveeeeeee!! AAAH. Beställde biljetter med mamma igår, bara sådär fyra dagar innan. På torsdag kommer i allafall hon hit och jag ska lyssna på hennes underbar låtar, världens finaste röst. Trodde först inte det skulle bli något för Klara är borta i London och det är 18-årsgräns(men 13 med målsman). Men jag frågade mamma och det blev ett jaaa. Kommer säkert känna mig ganska udda bland alla +18-åringar.. Men whatever för jag ska se Lucy Rose ♥
/Sara

TRÖJOR TRÖJOR TRÖJOR

2013-02-24 @ 20:30:16
Vardag Kommentarer (0)
 
Var inne på H&M igår med mamsen. Fjäskade till dessa tröjor istället för några riktiga idrottströjor som jag desperat behöver. Men men, nöjd är jag ändå! Var även på gymmet innan(Sara din lilla hypokrit som sa att du aldrig skulle gå till gymmet!) och testade löpband för första gången. Måste säga att jag var lite rädd för att bli avkastad men mamma måste ha varit lite räddare. Det var faktist inte så illa som jag trodde dock kan jag inte förstå vad som är dealen med alla dessa jädrans knappar. I ca fem min stod jag och mamma och försökte klura ut hur den dumma manicken funkade.
 
Aja, nu är det lov och jag är fett pepp(eller kanske inte). Har några saker planerade men vet inte riktigt om jag kommer hinna med allt, plus alla läxor jag måste göra! Kanske veckan blir som idag att jag bara sitter framför datorn, tittar på en film och gör inget produktivt alls. Dock gick jag ut och joggade+promenerade(dumma träningsprojekt), det blev en och en halv timme ute i den friska naturen! Stolt? Ja! 
/Sara

YOU'RE TOO OLD TO BE SO SHY

2013-02-18 @ 21:19:35
Vardag Kommentarer (0)
 

Har äntligen börjat spela gitarr igen. Fingrarna gör så jäkla ont efter ett tag och rösten låter rispig men jag är så glad att äntligen att ha lite tid till musiken igen.
 
Jag har helt fastnat på bandet daughter, som ska komma till stockholm om några månader MEN det är en jäkla tjugoårsgräns. Bajs, så tycker jag om det. I allafall så är låtarna helt underbara och gitarrspelen är så fina, dock behöver jag öva för att kunna spela lika bra samt kunna sjunga med... När jag känner mig nöjd kanske jag spelar in och visar er här på blöggen? Bara kanske, lite aldrig på Sara, hon är opålitlig när det gäller allt inom bloggning.
/Sara

IN A MILLION YEARS, WHEN KIDS GO TO SCHOOL, THEY GONNA KNOW. ONCE THERE WAS A HUSHPUPPY AND SHE LIVED WITH HER DADDY IN THE BATHTUB

2013-02-17 @ 20:54:00
Övrigt Kommentarer (0)
 
Sitter bara och tänker på filmen så fylls ögonen med tårar. Den är så fin och Hushpuppy är världens gulligaste. De filmar så fint så att det fula blir vackert och man blir indragen i en helt annan värld. Rekommenderar att ni ser denna film; Beasts of the Southern Wild. Filmen är nominerad till Oscargalan och jag verkligen hoppas att den vinner för bästa film.
 
Jag ska göra en filmanalys på den till svenska lektionen som jag ska redovisa inför hela klassen. Hade först ingen aning vad för film jag skulle välja men efter att ha funderat ett tag så kom jag fram till denna. Är så glad att jag valde den här filmen.
/Sara

PEOPLE TALKING WITHOUT SPEAKING, PEOPLE HEARING WITHOUT LISTENING

2013-02-15 @ 22:52:00
Kläder/Outfit Kommentarer (0)
Sara kom hit en sväng igår så då tvingade jag henne agera modell när jag testade att fota med långsam blixt eller vad man nu kallar det. När jag slutade skolan idag satt Sara och väntade på mig i cafeterian så jag visade henne min skola. Efter besök på beyond retro och donken tittade vi på Pitch Perfect på bio. Den var rolig och hade fin a capellamusik men det var lite klyschiga idealbilder med bitchiga tjejer och sexistisk gubbe (fast "fat Amy" var ju för skööön).  
/Klara

DON'T COME PREACH ABOUT MORALITY, THAT'S JUST HUMAN SENSE TO ME

2013-02-14 @ 18:25:00
Musik Kommentarer (0)
På söndag ska jag se First Aid Kit. Lite pepp såhär i februarimörkret. 
/Klara
 
 
 
 
 
 

MUMS

2013-02-10 @ 16:05:58
Mat Kommentarer (0)
 
Våfflor, måste göra detta oftare. 
/Sara

LEDIG DAG

2013-02-07 @ 23:19:00
Mat Kommentarer (0)
 
Jag vaknade av dagsljuset imorse och tänkte: idag ska jag göra ingenting. Efter ett tag messade Sara och sa att hon hade fyra timmars håltimme. Där sprack det. Jag gick upp till henne där vi gjorde våfflor och kom på den briljanta idén att åka till vår gamla skola. Vi kollade upp lärares scheman och jag sprang ner och hämtade mitt busskort med bästa känslan i kroppen och solen sken. Vi träffade vår gamla SO-lärare Hasse och jag blev SÅ glad av att se honom! Har inte träffat honom sedan skolavslutningen då jag gav honom en snörvlande kram med tårar rinnande ner för mina kinder. Han berättade att våra gamla lärare brukar sitta och prata om hur fin vår klass var. Vi traskade vidare till musiksalen och pratade om ditt och datt med Carina, musikläraren. När vi gick till våra gamla engelskalärare och mentor fick vi komma in på hans lektion och så fick vi berätta för musiksjuorna om vår klassresa och nuvarande skolor (på engelska såklart). Det känns verkligen som att vår klass satte avtryck. Alla är så glada att se oss och jag blir så glad bara av att gå runt i de gamla korridorerna. Det har varit en fin dag. Jag åkte också till Saras skola och var med på hennes sista lektion och nu på kvällen kom min twinbro hem. Imorgon blir det skola och sedan Ego på bio.
/Klara
 

SOMEDAY WE'LL GET TO PARIS

2013-02-07 @ 23:02:00
Vardag Kommentarer (0)
Att ha pengar och tid att bara dra. Hoppa på ett flyg med underbara personer. Landa i ett varmare och soligare land med baguetter och fransmän. Sitta på trappan utanför Sacré-Coeur och kolla ut över staden och eiffeltornet. Ligga i ett hotellrum med öppet fönster så att stadsnattens brus hörs medans man pratar om viktiga saker. Gå längs Seine förbi gatumusikanter under en rosa himmel. Ha picknick i en park och äta croissanter.  En dag. 
/Klara

HEJ VI TOG BARA DROGBILDER OCH DESSA ÄR NÅGRA AV DE FÅ ACCEPTABLA

2013-02-04 @ 23:09:37
Vardag Kommentarer (0)
så jäkla fin bild på ida, fab.

Hade moster och småkusiner på besök i söndags. Gjorde klaras special kladdkaka med grädde och bär ovanpå och det blev succé. Intervjuade morbor för skoluppgift och fick höra hur hemska lärare kunde vara. Byggde ett fort av filtar i Adams rum och myste med småkusiner(lol båda är längre än mig)och tog fula kort och var trötta.
/Sara

SOFIA 17 ÅR

2013-02-03 @ 18:52:44
Vardag Kommentarer (0)
Förra helgen var jag hemma hos Sofia (som tyvärr inte kom med på någon bild :( ) med ett gäng personer. Vi åt taccos, spelade "helt hysteriskt" och plinkade på gitarren. 
 
Min dag idag har bestått av löprunda i solen, låtskrivande och försök till matteplugg innan jag kom fram till att min hjärna var för fylld med andra tankar.
 
/Klara

I'M BACK

2013-02-03 @ 17:34:00
Vardag Kommentarer (0)

Det här köpte jag nyligen, en läppenna från Make up store, standard-mascaran från L'ORÉAL och två nagellack från Maybelline för bara 30 kr styck! 
 
Nu har jag inte bloggat på väääldigt länge men ska försöka ta tag i det nu, har lite att ta igen känner jag. Jag har haft fullt upp med skolan och en massa skojs med vänner så det enda kreativa jag har hunnit med är musik. Det skulle va kul att visa upp det lite mer här men jag har ingen bra inspelningsgrej så det blir ändå inge bra. Solong så länge! 
/Klara

SÖT

2013-02-01 @ 18:10:32
Vardag Kommentarer (0)
 
Idag fyller denna söta flickan år. Åkte till hennes skola med kladdkaka och vi satte oss i korridoren där vi åt med små plastskedar. Fick lite avundsjuka blickar och tog sönder ett antal plastskedar men det var mys. 
/Sara

RSS 2.0