SISTA DECEMBER

2012-12-31 @ 01:49:16
Vardag Kommentarer (0)
Imorgon är det nyårsafton och då får jag vara hur glittrig jag vill.
 
Sara har kommit hem från London och jag måste få träffa henne och höra allt och se vad hon köpt! Jag ska också ta och flyga iväg till London snart så då kommer jag ha värsta proffstipsen från henne. Jag har googlat massa och är rätt londonkunnig vid det här laget. Det är så underbart att ha en resa framför sig att gå och längta till och planera inför.
/Klara 

GO' JUL

2012-12-28 @ 17:15:55
Vardag Kommentarer (0)
Här kommer mina julaftonsbilder! Min jul blev lite annorlunda eftersom mina föräldrar var magsjuka precis innan så vi vågade inte bjuda hem våra släktingar som vi alltid brukar göra. På julafton ska allting vara precis som det alltid varit enligt mig så det var lite synd men det blev bra tillslut! Kalle Anka, köttbullar, julklappar, knäck... Idag kommer iallafall släkten hit på ett uppskjutet 18-årskalas så det blir mysigt. 
 
/Klara  
 

LONDON HERE I COME

2012-12-28 @ 02:18:11
Vardag Kommentarer (0)
Om ca fem timmar åker jag till London och jag har inte sovit än och kommer inte heller kunna göra det. Ååh jag längtaar! Mamma och jag har suttit och skrivit ut massa kartor och planerat vart vi ska åka. Kan inte tiden bara skynda på nu.
/Sara

JULKLAPPAR

2012-12-27 @ 01:06:17
Kläder/Outfit Kommentarer (0)
Den här kjolen fick jag i julklapp, och fjärrkontrollen som sticker fram ur min hand som gör att jag numera kan ta skarpa egopics :D Jag fick en träningsmatta och ett par löpskor, icebugs, också så nu ska här tränas!... Nämen jag måste följa mitt träningsprogram som jag har gjort i skolan och det är ju bra för då kan jag äta julgodis med gott samvete. 
 
I söndags var jag och mina mates i Stockholm där vi gick på secondhand, julmarknaden i gamla stan, delade ut lite julklappar på McDonalds och såg på breaking dawn. Hela salongen fick värsta chocken i slutet, mer ska jag inte spoila. 
/Klara

PINK

2012-12-25 @ 19:30:37
Vardag Kommentarer (0)
gårdagen
 
Hejsan, hoppas alla hade en trevlig jul. Jag fick massa fina presenter fast jag ifrån inte skulle få särskilt mycket pga London resan(tre dagar kvar!!), så jag blev glatt överaskad. Idag har jag varit sjukling och legat i sängen och lidit. Hade egentligen tänkt åka pulka med Klara idag men jag var sjuk och det fanns sjuka hemma hos henne med så det blev inget. Höjdpunkten på min dag har varit att läsa snobben och äta våfflor. Nu ska jag titta på någon film och fortsätta lida samt äta mig rund och glad. Hej.
/Sara

HEJ

2012-12-22 @ 19:03:00
Musik Kommentarer (0)
 
Här är ett klipp från avslutningen igår. Jag måste säga att det var lite läskigt att bara sitta där, jag som är van att både spela och sjunga och fokusera på det. Det skojsiga är att man utvecklas så mycket varje gång man står (sitter) på scen. 
 
Jag åt golvtårta till frukost idag :)
/Klara

VIT DRÖM, SÅ HETER DEN

2012-12-22 @ 01:04:23
Kläder/Outfit Kommentarer (0)
Sammetsklänning: Romwe Kofta: H&M
Depptjejen här! Jag ser väldigt ledsen ut på bilderna men det är raka motsatsen till vad jag är. Idag har vi haft julavslutning och jag har uppträtt för hela skolan och jag har lämnat in min uppsats om socialism så nu är jag av med den bördan. Efteråt var vi några som åt kinabuffé och satt och prata rätt länge innan jag skulle åka tillbaka till Södertälje och träffa Sara, Sofia och Kim. Vi tog en fika och gick runt i affärer i evigheter i ett försök att hitta julklappar tills vi blev så trötta, så trötta och kunde skratta gott åt min sjukt irreterande hicka. När jag kom hem hade vi 18-årsfirande för min bror, Simon, och min twinbro kom hem från Eksjö. Dagens action: När vi skulle gå ut med tårtan gled hela kalaset ner på golvet till mitt och mammas förskräckta tjut. EN ÄKTA ICA MAXI TÅRTA! Tiosekundersregeln. Skrattet bubblade och tårarna rann, lustig upplevelse. Men god var den ändå, den var ju från ica maxi. Efter massa intressant snack som mina familjemiddagar brukar bjuda på blev det syskonhäng i Simons rum.    
/Klara

EMOTIONELL SARA

2012-12-21 @ 22:33:19
Vardag Kommentarer (0)
bild i repris
 
Jahapp, ville bara berätta att jag har nyss sett den animerade filmen Brave, som var jäkligt bra, se den!
Grejen är bara den, att i slutet började jag stor grina. Så nu sitter jag här med röda svidande ögon. Fan varför måste jag vara så jävla emotionell när jag tittar på filmer ensam? Jag sitter liksom och gråter till batman! Näe fy, nu ska jag skölja bort allt smink som har runnit ner och andas, tack och hej hoppas alla har en bra helg!
/Sara

JAG VILL HA NYÅR, NU

2012-12-19 @ 19:52:37
Vardag Kommentarer (0)
nyår 2012(någon gång på natten)
 
Tycker synd om alla läsare som kommer hit varje dag och blir besvikna varje gång. Har en liten grej på gång men måste bara fixa lite först. Annars är det bra med livet, har fått mitt kursbetyg i matte och blev halvnöjd. Imorgon har jag sovmorgon till ca tolv-ett och på fredag är det julavslutning vilket gläder mig som fan. 
Vill vara lite social men tänkte för omväxlingens skull att någon annan skulle vara snäll och ta kontakt först meen nada. Så under de senaste två veckorna har jag skrivit läxor och sedan spelat sims. Bra där.
/Sara

LÄXOR OCH SIMS

2012-12-16 @ 17:36:56
Vardag Kommentarer (0)
Det är vad jag har spenderat min tid på. Har suttit sen ett och skrivit på en travel diary och jag har en bit kvar och jag måste plugga till mitt spanska förhör imorgon. Vill verkligen bara bli klar mer allt jag kan sova och hinna vara med vänner och blogga samt ta mer kort! Nästa vecka blir iaf sista veckan innan jullovet vilket gör mig så jädrans lycklig för det betyder att det bara är några dagar kvar till London! ♥
Skoja bara, vi kommer ju gå under på fredag så varför oroa sig?
/Sara

BUBBLANDE SKRATT OCH RULLANDE TÅRAR

2012-12-16 @ 00:14:00
Minnen Kommentarer (0)
Jag läste ett gammalt inlägg där Sara skrev hur hon mindes när klassen låg i en klump på golvet i korridoren. Då blev jag nostalgisk, letade upp en bild och voilá! Det här måste vart något av det bästa.
/Klara

I'M HOLDING BACK MY AWESOMENESS SO I DON'T INTIMIDATE YOU

2012-12-15 @ 23:35:00
Kläder/Outfit Kommentarer (0)
Tröja: hemagjord Kjol: Bikbok Glitterstrumpor: Monki Skor: Skopunkten
Idag har jag julhandlat på stan utan att handla nått, varit på kulturskolans konsert, fastnat med bilen i en backe och stått och puttat som en galning, fått en awesome låtidé och skrivit på min uppsats om socialism. Det är så himla intressant men också så himla svårt att hitta rätt formuleringar utan att generalisera och låta fördomsfull. Det tar så mycket tid och energi för jag vill att allt ska bli perfekt. 
 
Igår var jag hemma hos Sofia och vi satt och pratade hela kvällen. Vi hamnade på vår favoplats, i bastun, där vi satt och kollade på julkalendern, drack julmust och fortsatte babbla. 
/Klara
 
 

HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR

2012-12-13 @ 22:16:48
Vardag Kommentarer (1)
Idag har jag kollat på luciatåget på TV och sedan somnat om i soffan, ätit pannkakor mer socker och citron (<3) till frukost, tagit igen skolarbete med Paul Simon i bakgrunden, pratat med en saknad person, åkt längdskidor i bland singlande snöflingor och kollat på rådjur utanför fönstret. Hela världen är ett vinterparadis och snart är det jul.
/Klara

I WAS BORN TO ENDURE THIS KIND OF WEATHER

2012-12-12 @ 19:52:00
Vardag Kommentarer (0)
 
Instagram tar över mitt liv. Ni kan finna mig där: sarapihlgren
/Sara

LET'S GO OUTSIDE

2012-12-09 @ 18:46:53
Musik Kommentarer (0)
 
Deras låtar alltsåå, bajs dem är så jävla bra.
/Sara

WAIT UNTIL THE SNOW COVERS ME UP

2012-12-05 @ 22:08:09
Vardag Kommentarer (0)
 
Fick ett gott skratt när jag såg min fina dubbelhaka på klaras bild, bjuder på den!!
Ja som klara sa har det varit snökaos idag och det var faktist inte så illa som jag trodde det skulle bli (förutom allt det jädrans väntande). Det var rättså mysigt att pulsa i snö upp till knäna och stå och värma sig inne på coop, tråkigt nog köpte vi inget så vi stod där med hungra magar och trötta kroppar tills tåget kom och tog oss hem. Imorgon slutar vi lite tidigare så jag ska möta upp pompis och vi ska fika som de unga vuxna vi är.
Åh herregud nu håller ögonlocken på att ramla ner så jag ska mysa ner mig i sängen. Godnatt folket!
/Sara

SNÖKAOSDAGEN

2012-12-05 @ 21:37:25
Vardag Kommentarer (0)
 
Kaoz, kaoz! Idag var det snöstorm. Jag kom en halvtimme försent till skolan för att tvärbanan stod stilla men ändå kom vi bland de första till skolan. Hela dagen gick alla och undrade hur de skulle komma hem eftersom nästan alla bussar var inställda och tvärbanan inte gick. Jag gick till ica och laddade upp med nödproviant innan jag började mitt äventyr mot Södertälje. Det blev inget äventyr. Allting var precis som vanligt. Tvärbanan gled in precis när jag kom till hållplatsen och tåget stod på stationen när jag kom till Årstaberg. Nu ligger min nödproviant orörd i kylen. En kvinna på tåget sa att hon hade suttit där från kl 13 och då var klockan typ halv 6. Jag antar att jag hade väldigt tur. 
/Klara

SENSIBLE HEART

2012-12-04 @ 17:38:00
Vardag Kommentarer (0)
 
Idag har jag pluggat, mycket. Jag vill spela sims men det går inte för idag måste jag till sången, läsa ut en bok, svara på tre frågor om boken och eventuellt oroa mig för engelska nationella imorgon. Förlåt att jag tar ut allt på bloggen men serious, jag vill bara sova.
/Sara

WINTER WINDS

2012-12-03 @ 18:05:20
Vardag Kommentarer (0)
 
Från när jag och Klara var ute och fotade, mer kommer!
/Sara

HANG A SHINING STAR UPON THE HIGHEST BOW

2012-12-02 @ 21:48:05
Vardag Kommentarer (0)
 
Såhär mys hade jag det igår, 1a december. Julen är ju det mysigaste som finns men utan alla julsånger och luciatåg, som vi gick varje år förr i tiden, får jag inte till den där riktiga julkänslan. Det är något som saknas. Jag får väl plocka fram noterna och sitta och sjunga för mig själv. Snön däremot är en riktig stämningsfaktor, guuuud vad jag älskar den! Helt plötsligt förvandlades den mörka, grå världen till ett ljust, glittrande narniaparadis. Jag och Sara var ute och fotade allt det fina idag så de bilderna kommer förhoppningsvis upp snart.
/Klara

THIS IS WHAT MAKES US GIRLS

2012-12-01 @ 19:55:07
Vardag Kommentarer (0)
 
Bilder från förra helgen när jag, majsan, elin, kim och klara hade myskväll hemma hos klara. Vi åt taco på golvet, kastade tomater på varandra, låg i soffan och körde sanning & konsekvens, allt sånt där mysigt. En standard för poffgänget. Men det är bara så skönt att bara träffas, äta, prata och skratta tillsammans med fina vänner. Känns nästan som vi träffas mer nu utanför skolan än vi gjorde i högstadiet, eller kanske att det betyder mer? Haha, sitter och leker poet när jag trött och inte kan koncentrera mig på vad jag skriver. Imorgon ska jag iaf träffa några gamla goa vänner igen, det behövs efter mitt maraton med the sims 2. 
/Sara

RSS 2.0