MIDSOMMARAFTON

2012-06-25 @ 23:59:11
Kommentarer (0)
 Jag har haft en mysig midsommar med familj och släkt i sommarstugan och jag har något coolt att berätta. Jag brukar aldrig va speciellt bra på tävlingar och sånt, mina brorsor och föräldrar slår mig alltid i sporter och frågesporter så jag måste erkänna att jag oftast är lite utav en looser i familjen. MEN, den här helgen hände något. Varje midsommarkväll är det pilkastningstävling på ön i samband med dansen på dansbanan. Jag kom som nykomling i damklassen och vann hela skiten, yeeah! I släkten har vi också¨den prestigefyllda, årliga 5-kampen. Gissa vem som vann den? Jomen det var ju jag! Vi körde också ett antal matcher i kortspelen "Plump" och "Asken" vilka jag vann många av. För att ta vara på den extrema turen jag haft under helgen köpte jag fyra trisslotter när vi kom tillbaka till stan. Jag vann fyra nya som jag vann åtta nya på och sen tog det stopp. Det var kul så länge det varade. Goodbye vinster, hoppas vi ses igen!
/Klara

BLOMBUKETT

2012-06-25 @ 17:44:19
Kommentarer (0)
Min broder fotade mig när jag var ute och plockade årets midsommarbukett. 
/Klara

STOCKHOLMSDSAG

2012-06-20 @ 20:14:24
Vardag Kommentarer (0)
I måndags var jag och Faya i Stockholm där vi utforskade Vasastan, gick på en random buss och kom vilse, shoppade lite, kollade på "Älska mig igen" på bio och avslutade med en cofee cooler. Bra dag. 
/Klara

ÖN

2012-06-20 @ 19:03:38
Vardag Kommentarer (0)
Jahopp, imorgon drar jag ut i skärgården igen där jag ska fira midsommar. Bilderna är från förra gången jag var där, i vår lilla stuga. Efter det ska jag åka på orienteringsläger i Sälen en vecka så det kan bli en lång paus här, vi får se men Sara kommer kanske hem före mig från sitt lilla äventyr. Jag börjar njuta av sommarlovet nu känns det som. Fan vad kul med läger! Hoppas jag inte får för mycket tid att tänka på klassen i helgen bara, jag får hålla mig sysselsatt. 
/Klara

THE LOCKAR SÅ ATT SÄGA

2012-06-20 @ 18:29:25
Vardag Kommentarer (0)
Här är min fina frisyr och min finfina fågelklänning. Okej, jag är ful på understa bilden men man ser klänningen iallafall. Det är så mysigt att gå runt med en fladdrande klänning nu när det äntligen är sommar. Igår var jag på stan med Faya och vi kollade in några second hand-affärer här i Södertälje. Sedan gick vi till biblioteket innan vi la oss på en gräsmatta och pratade/solade/läste. På kvällen cyklade jag ner till maren och kollade på fotbollsmatchen med några kompisar. Go Sverige!
/Klara

"BAL"

2012-06-20 @ 16:11:37
Vardag Kommentarer (0)
De här bilderna togs innan balen när jag och Kim var hemma hos Faya. Det var förresten världens bästa kväll om jag inte har sagt det. Visste inte att det var så mycket klös i mina klasskamrater!...  haha. Idag har jag klippt mig, om ni vill veta. Ingen stor förändring direkt men fick fina lockar i håret :)
/Klara

I COULD OFFER YOU A WARM EMBRACE

2012-06-17 @ 21:58:55
Vardag Kommentarer (0)

När jag och Sofia var och orientrade i Dalarna.
/Klara

I CAN'T LIVE IF LIVING IS WITHOUT YOU

2012-06-17 @ 18:15:53
Vardag Kommentarer (0)
Sommarlov, sommarlov, det är så tråkigt när man inte har någonting at göra. Idag sov jag till kl 13 och sen har jag slöat runt men de senaste två timmarna har jag ägnat mig åt att göra crême caramel. Nu väntar en trerättersmiddag med några avlägsna släktingar från Göteborg. Imorgon ska nog jag och Faya åka till Stockholm  och hitta på något, najs att slippa vara själv. 
/Klara

YOU RAISE ME UP TO MORE THAN I CAN BE

2012-06-16 @ 21:55:26
Vardag Kommentarer (0)

Igår var hela klassen (nästan) hemma hos våra musiklärare och grillade och myste. Jag, Faya och Pontus kom först och började blanda saft och lägga upp kakor. När resten av folket kom fikade vi och barnslade oss (som vanligt) i deras trädgård. Senare blev det grillning och efter det höll vår mentor Staffan tal och sjöng en sång till oss. Det känns verkligen som att vi är en stor familj, men igår var antagligen sista gången vi träffades så många tillsammans på länge. Får hoppas på att alla är taggade på en återträff om ett tag. Resten av kvällen spelade vi piano, åt glass, sjöng kör, hoppade studsmatta och i slutet, när det bara var några kvar, satt vi i köket och pratade om sommaren. Vi skuttade glada därifrån framåt halv elva. Idag har jag bara tänkt på hur underbart allting har varit och hur mycket jag kommer sakna allt och alla. Nu lämnar jag det trygga. Framtiden känns spännande men också lite läskig...
/Klara

MAGISK KVÄLL MED KLASSEN

2012-06-14 @ 22:11:49
Vardag Kommentarer (0)
Första kvällen på klassresan tog vi spårvagnen in till centrala Göteborg för att bowla och äta middag på Hard Rock Café. Vi hade jättemysigt och varenda en i klassen ville ha varsin ballong. Vi hade väldigt kul när vår mentor "drack upp" heliumet ur sin och började prata skånska, haha. Innan vi gick därifrån reste sig hela klassen upp och sjöng Euphoria. När det var klart gick vi långsamt upp längs avenyn och tog ett antal stopp, bl.a. vid seven eleven där jag för första gången i mitt långa liv drack en coffee cooler. Underbara dryck, underbara dryck! Sedan satte vi oss på en hög grej vid götaplatsen och dinglade med benen och tittade ut över Göteborg ett tag innan vi gick en bit till och satte oss på spårvagnen tillbaks till vandrarhemmet. Där väntade en lång, viskande och fnissande natt, det ä såre ska va! 
/Klara

WE DON'T HAVE TO SAY GOODBYE

2012-06-13 @ 16:01:47
Vardag Kommentarer (1)


Hejs. Ville bara berätta att sommarlovet är här nu och de enda jag har gjort sedan avslutningen är att jag har suttit själv. framför datorn. och proppat i mig mat. Bra start va?

Annars klagar jag på min bror hur osocial han är och försöker få han att vara social med mig istället. Kan bara säga att det funkar inte så bra...

Såg en film i förrigår(tror jag de va? har ingen koll på dagarna nu för tiden..), slutade med att jag satt och grät som en bebis. Åh jag har så lätt att bli rörd av varenda lilla sak när jag tittar på filmer eller läser böcker...
/Sara

ONE LOVE TO ANOTHER

2012-06-11 @ 21:23:17
Vardag Kommentarer (0)
Detta var min avslutnings klänning, glömde att visa den... 
Har varit ganska upptagen med att leva(framför datorn) så jag har inte haft så mycket eller rättare sagt ork att blogga. Åker ju på torsdag så då kommer det bli en ganska lång bloggpaus. Hoppas alla har ett bra sommarlov nu!
/Sara

A LONG WAY TO GO

2012-06-08 @ 23:58:20
Övrigt Kommentarer (0)
Mitt drömrum typ, förutom att det ska vara liite mer stökigt och mysigt(och möjligen en balkong eller ett större fönster). Åh gillar verkligen romantisk inredning och vintage, favoriten är såklart trä i lite mörkare färg.
Hehe, ser fram emot att få inreda när jag flyttar ut. 
/Sara

WITHOUT A SONG OR A DANCE WHAT ARE WE?

2012-06-08 @ 18:38:57
Vardag Kommentarer (0)


Halli hallå. Ska börja med att säga att balen var helt underbar! Vi åt, dansade och skrattade massviss. Kommer tänka på de sista minutrarna när alla stod i en klump svettiga och utmattade och bara dansade och hoppade medan musiken dundrade i våra öron.

Känns som livet är lite som en bergodal bana nu för tiden. Ena sekunden är jag super glad över allt, nästa sekund är jag orolig/stressad över allt och ingenting. Längtar till juli då mitt "riktigta sommarlov" börjar.
/Sara

THE AZURE BLUE SKY REMINDS ME OF YOUR EYES

2012-06-03 @ 23:02:40
Vardag Kommentarer (0)
(ej egen bild)

Har legat i sängen ett tag nu och bara, halvsovit framför datorn. Kan inte säga att min helg har varit social...
Adam hade även en kompis här och jag kom in imorse och störde lite. Har annars tränat förfullt på låtarna till musikcafét. Satt i vid pianot igår till nio och övade och övade. Trodde mina fingrar skulle gå av. Jaja, imorgonen är det sångavslutning. Taggad? Nepp. Känner inte ens mig säker på låtarna... fy.
Har inte sagt den än men veckan efter den här åker jag till Etiopien! Ska spendera lite tid med pappas släkt för första gången i mitt liv. Lite pirrigt men jag ser fram emot det!
/Sara

WE WERE JUST YOUNG AND DUMB

2012-06-03 @ 15:12:48
Minnen Kommentarer (0)




























Heh, överraskande nog hade jag tagit ganska mycket bilder. Filmade nästan hela resan annars.
Överredigerade bilderna lite men whateveah, heh. Åh, längtar lite smått tillbaka.
/Sara

ETT MINNE BLOTT

2012-06-01 @ 17:37:35
Kläder/Outfit Kommentarer (0)
De här skorna beställde jag från ASOS för några veckor sedan men efter att ha fått skavsår av ett par likadana fast i annan färg skickade jag tillbaka dem. Jag måste erkänna att jag saknar dem lite såhär i efterhand och nu vet jag inte vad jag ska för skor på balen. Men men, jag har viktigare saker att tänka på. På tisdag har vi vårt sista musikcafé!
/Klara

TODAY IS THE OLDEST YOU'VE EVER BEEN AND THE YOUNGEST YOU'LL EVER BE AGAIN

2012-06-01 @ 15:39:42
Vardag Kommentarer (0)


Ska ta och vila ögonen en stund innan min vän Linnea kommer över som ska slagga här och- nej fy slagga måste vara det fulaste ordet som finns...
Ja vi ska iaf proppa i oss godis och köra på filmkväll, standard.
/Sara


RSS 2.0