SALLAD MED FÄRSKA RÖDBETOR OCH FETA

2013-07-27 @ 14:59:00
Mat Kommentarer (0)
Jag måste bara meddela att jag har gjort världhistoriens godaste sallad. Så här kommer receptet:
 
Sallad:
4-6 rödbetor
100 g pinjenötter 
1/2 rödlök
200 g fetaost
grön sallad
Dressing:
2 tsk dijonsenap
1 1/2 tsk honung
1/2 dl olivolja
1/2 dl neutral olja
1 msk vinäger
2 tsk pressad citronsaft
1/2 tsk salt
 
Koka rödbetorna, rosta pinjenötterna i torr stekpanna, släng ihop dressingen och blanda ihop allt. Yummi! (Jag hade fetaosten bredvid om ni undrade vart den lilla men ack så viktiga ingrediensen höll hus på bilderna.)
/Klara
 

FJÄRILARNAS RESA

2013-07-27 @ 14:36:28
Vardag Kommentarer (0)
Igår gick jag och Faya runt i Stockholm och svettades. Det blev lite secondhand, pause på Kinnaviksberget, jordgubbar och Cosmonova på Naturhistoriska museet.  
 
Just nu känns det som att jag tar ut all min kreativitet på låtskrivandet, jag bara skriver och skriver och ska försöka göra så många låtar som möjligt innan skolan börjar. Därför blir det lite tomt här men det kanske tas igen senare när jag kan lägga upp låtar. Ska bara lära mig det satans musikprogrammet först. 
 
/Klara

WE COME IN PEACE

2013-07-24 @ 20:00:00
Övrigt Kommentarer (1)
 
Ibland gillar vi att ta foton med min webbkamera. Och ja det här är ett tidsinställt inlägg, ville bara göra er lite glada medan jag är borta så ni inte behöver lida.
/Sara

POPKOLLO

2013-07-23 @ 11:11:45
Vardag Kommentarer (1)
För någon vecka sedan var jag på Popkollo som är ett musikläger för att få fler tjejer att spela i band och känna att de har lika stor rätt att ta för sig i musikbranschen som killar. Jag hittade det när jag skrev en uppsats om jämställdhet i musikbranschen och herregud vad mansdominerat den är. Utan att man tänker på det domineras alla festivaler, husband på TV och chefer för skivbolag av män, män, män. Därför var det här lägret redan världsbäst innan jag kom dit men sedan blev det bara bättre och bättre. Vi hade olika workshops i bl.a. instrument, låtskriveri och normkritik och blev inplacerade i band som repade under veckan som avslutades med en feeet konsert. Vi hade en låtskrivar-workshop med Melissa Horn (OMG!) som är en av mina största musikaliska och mänskliga (?) förebilder. Det var filmkvällar, fotbollsmatch, bad och lekar också utöver all musik. Stämningen på lägret var så himla öppen och alla var så fina och man kände verkligen att man kunde vara som man ville och bli respekterad för den man var. Här är ett litet repotage SvT gjorde om oss:  http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vastnytt/girlpower-pa-kollo. Det var bara en så awesome vecka och jag fattar inte att jag kunde få så många bra kompisar på nio dagar. Jag är lite sur på att jag inte bor i Göteborg som många av dem men vi kommer ses på lägret nästa sommar för jag måste dit igen!
/Klara  

FAAAAAN

2013-07-21 @ 11:59:28
Vardag Kommentarer (1)
Nu hade jag tänkt bombadera bloggen med fina bilder från Norrland och Popkollo, men, JAG RADERADE ALLA FUCKING FOTON av någon anledning. Alla nya bilder var tydligen markerade (av moi) och så var det någon jävel som tryckte på "Ta bort" (moi). Jag skulle bara ta bort en fil egentligen men helt plötsligt var alla försvunna och jag insåg mitt misstag. Det fanns ingen återvändo eftersom jag inte hade fört över dem än. Däremot har jag hälften av bilderna från Popkollo kvar så de kommer upp här! 
/Klara

CIAO!

2013-07-19 @ 23:12:47
Vardag Kommentarer (0)
 
Ja nu är det det bara några timmar tills jag flyger iväg till Vendig med mi familia. Jag är super taggad och det ska bli varmt väder hela veckan. Jag hoppas även att ingen främling kommer fram och börjar snacka italienska med mig för jag kan verkligen NADA. På Kreta började en gammal tant snacka med mig och jag bara satt där och nickade som en idiot för att hon inte förstod engelska. Så nu ska jag försöka plugga lite sista minuten italienska så jag kan försöka undvika pinsamma situationer.
 
Jag är borta en vecka men när jag kommer tillbaka kommer jag börja blogga igen! Tror jag kommer fortsätta uppdatera på instagram för vi har wifi på hotellet, så om ni vill följ mig där(@sarapihlgren).
/Sara

IT JUST TAKES A LITTLE TIME WHEN YOUR BODY BREAKES ON THE INSIDE

2013-07-18 @ 21:07:00
Musik Kommentarer (0)
 
Laddade ner deras album förut och nu börjar låtarna fastna i huvudet. En av favoriterna.
/Sara

VATTEN ÄR GÖTT

2013-07-18 @ 21:03:50
Övrigt Kommentarer (0)
 
Emma lekte paparazzi förut.
/Sara

SOMMARLOV AT IT'S FINEST

2013-07-17 @ 22:08:04
Vardag Kommentarer (0)
 
Och idag spenderade vi dagen i Gnesta med vår vän Klaragulla som nu är sjutton år(flickan har blivit så stor!!♥). Vi hängde mest vid hennes pool och solade på studsmattan. Det var mys.
/Sara

AND OFF GOES THE SHIRT

2013-07-17 @ 22:02:15
Vardag Kommentarer (0)
 
Hade en underbar tisdag med my dear friend Rose. Innan vi åkte upp till Stockholm delade vi på en pizza på ett favvoställe. Sedan åkte vi till grönan och åt godis och såg The Royal Concept live. Det var världens mysigaste stämning med den lilla scenen, solnedgången och alla glada människor. När konserten var slut gick vi till centralen och skämde ut oss med högljudda rop och konstiga danser och gester. Men det gör väl inte så mycket när man är ung och lite dum.
/Sara

TALK THROUGH THE NIGHT

2013-07-11 @ 23:14:00
Vardag Kommentarer (0)
 
Igår var Sofie och Emma här. Vi gjorde mat, låg i vårt egna fort, spela lite gitarr och satt ute på balkongen nästan hela natten. Vi lyckades tom äta upp en och en halv kladdkaka, bara tanken på all mat vi åt gör mig mätt. På tisdag ska vi se The Royal Concept, sen är det inte långt kvar tills jag åker till Venedig! Ska peppa
som sjutton med packningslista, köplista och leta efter intressanta platser på nätet.
/Sara

WE ARE WHO WE ARE

2013-07-10 @ 15:37:08
Vardag Kommentarer (0)
 
I söndags åkte vi och såg på Ke$ha, det var gött.
/Sara

SKRATTEN EKADE I HELA HUSET

2013-07-07 @ 23:25:42
Vardag Kommentarer (0)
 
I lördags tog min bror konfirmation. Efter att ha stått upp i en smockfull kyrka i ca en timme åkte vi hem till oss med lite släkt. Vi barn satt i vardagsrummet medan de vuxna satt i köket och gaggade. Jag blev brutalt kittlad, vi åt massviss med efterrätt och hade det väldigt trevligt. Släktträffar är något av de bästa jag vet.
/Sara

MAYBE I WOULD HAVE BEEN SOMETHING YOU'D BE GOOD AT?

2013-07-03 @ 00:01:31
Vardag Kommentarer (0)
Idag slutade jag mitt sommarjobb så nu börjar mitt sommarlov på riktig (även fast det har varit allmänt chill och najs på jobbet också). På lördag ska jag åka till Göteborg på ett musikläger för tjejer. Det ska bli superkul men jag borde börja bli nervös snart eftersom jag åker själv. Eller så har jag vuxit upp och åker dit och låter dom ta mig som jag är utan att bry mig. (not) 
/Klara

RSS 2.0