BLIXTAR- OCH DUNDERDAGEN

2012-07-31 @ 23:33:39
Vardag Kommentarer (0)
Jag med min fina ballong Ulla.
 

Intervju med Kulturskolans Somriga Duo from Kulturskolan Södertälje on Vimeo.

Ja... Den här lilla intervjun gjorde vi idag. Det var inte jättekul men nu är det gjort den ligger på facebook och raggar publik (hoppas jag). Imorn smäller det och vi har iallafall hunnit köra igenom alla låtar en gång men vi satsar på att vi lär oss dem med tiden. Det blir nog bra. Time to sleeep. 

/Klara 


JAG MINNS MITT RUM I DITT HJÄRTA

2012-07-31 @ 00:48:39
Vardag Kommentarer (0)
Idag var jag, Sara och Elin på Gröna Lund och tittade på Linnea Henriksson. Duktig tjej men lite tråkig publik, men jag var intre bättre själv. Innan var jag och Sara på en liten strand på Södermalm där vi hade piknik och badade. Riktigt mysigt var det! Sara kommer lägga upp bilder från det snarast (hör du det Sara?). Imorn ska vi fotograferas inför vårt sommarjobb som börjar på onsdag. Vi behöver också repa en del...
/Klara

BUT FOOD WON'T TAKE THIS EMPTINESS AWAY

2012-07-29 @ 15:00:40
Musik Kommentarer (0)

 
Favoritlåten för tillfället. Sitter uppe under nätterna och lyssnar om och om igen på låten medan jag sitter och skriver. 
/Sara

YOU JUST SOMETIMES NEED A PUSH

2012-07-29 @ 14:50:01
Vardag Kommentarer (0)
Vid sanddynorna i Danmark
/Klara

I REMEMBER US NOW BUT I FORGOT WHAT WE FELT LIKE

2012-07-29 @ 14:25:38
Vardag Kommentarer (0)
När man är på semester tar man ju bara med sig de kläder man gillar mest så då blir det en vacker syn att titta in i garderoben :) Nu har jag packat in allt i garderoben hemma igen och städat mitt rum. Ska försöka sätta upp lite fina grejer på väggarna idag men vi får se hur det blir med det. Har sagt så i ett år ungefär...
/Klara

DU HAR GÅTT SAMMA VÄGAR SOM JAG GÅR

2012-07-29 @ 13:13:55
Vardag Kommentarer (0)
Melissa Horn <3
/Klara
 

SALTA STRÄNDER, VARM HUSVAGN OCH GASSANDE SOL

2012-07-28 @ 22:49:44
Vardag Kommentarer (0)
Tjaa! Nu är jag tillbaka igen efter två veckors familjesemester med orientering, Danmark och orientering. Jag hade inte så höga förväntningar på Danmark men det var verkligen superfint och jag har fotat en massa. Ibland kan det vara bra att inte längta så mycket för det blir sällan som man har tänkt sig. Jag har i princip inga foton från orienteringsveckan i Halmstad men jag kan säga så mycket som att det var soligt, svettigt, jobbigt men rooooligt. Orienteringen gick inte bra, blev diskad för att det var något fel på stämplingsenheten. Sista kvällen efter att man har tävlat i fem dagar kommer avslutningsfesten. Vi drog runt ett gäng på campingen där det bor typ 15 000 orienterare, men hamnade till slut sittandes på en väg i skogen. Efter att ha hittat en olåst cykel i busken cyklade två personer till mcdonalds för att köpa cheeseburgare och äppeljuice till alla. När de var borta kom ägaren till cykeln... Vi gick fram och förklara läget och sedan stog vi där och väntade i ganska pinsam tystnad tills cykeln kom tillbaka och vi gav tjejen en cheeseburgare som ursäkt. Sedan satt vi på asfalten och åt kl 00.30 typ. Mys. Jag cyklade hem till min husvagn när himlen började ljusna och mina ögonlock höll på att falla igen.
/Klara 

OM BARA VÄDRET VAR BÄTTRE

2012-07-26 @ 20:05:25
Vardag Kommentarer (0)
 

Finns så mycket jag vill göra men tiden bara rinner iväg. Suck. Spenderade halva dagen ute på balkongen och började läsa hungerspelen. Satt bara och läste och läste och jag var så inne i boken att jag inte märkte hur långt  jag hann. När mamma ropade att det var lunch insåg jag att jag redan hade läst ut halva boken. 
/Sara

CYKLA RUNT I STOCKHOLM

2012-07-26 @ 08:00:00
Vardag Kommentarer (0)
En dag tog jag och mamma cyklarna på tåget till Stockholm. Vi tog Djugårdsfärjan ut till Djurgården och cyklade runt hela ön. Vi stannade vid Rosendals trädgård och fikade ekologisk äppelrulltårta och äppelmust under ett äppelträd tillsammans med massa andra äppelätande människor. Sedan cyklade vi vidare förbi slottet, runt Södermalm och till Reimers holme där mamma visade sin gamla lägenhet. Där tog jag också ett dopp i Mälarens svalkande vatten och vi satt och tittade på båtarna som åkte förbi ett tag, innan vi gick och åt middag på en indisk restaurang. Ett hett tips för en fin sommarlovsdag!
/Klara

DAGARNA KOMMER OCH GÅR, MEN MINNERNA BESTÅR

2012-07-24 @ 22:45:02
Vardag Kommentarer (0)
 från weheartit
 
Kommer bli jävligt pissed om det inte är bra väder imorgon. Ska hitta på något med Majsan och Pompis som nu har kommit hem. Troligen blir det morgon eller kvällsbad och picknick. Konstigt nog har jag inte badat en enda gång denna regniga sommar. Är besviken, arg och irriterad på det dumma fula vädret.
Har även insett att mina sommar pengar försvinner snabbt och jag måste snart förlita mig på mitt kort vilket jag hatar att göra. Jag har inte ens ätit slush i år?! Vad händer med världen..
/Sara
 

JAG VET ATT HON ÄR SÖT MEN DET MÅSTE BLI DU OCH JAG

2012-07-24 @ 20:42:00
Vardag Kommentarer (0)
/Klara

EN KONSTIG FLICKA MED 16-ÅRS KRIS

2012-07-22 @ 23:18:53
Vardag Kommentarer (0)
 
Känner mig konstig, onormal och helt förvirrad.
Förstår bara inte vad som händer och tar ut min förvirring genom att gå på ensamma promenader(saknar dig Linnea och våra roliga promenader!) och sitta uppe hela nätter och lyssna på lugn musik.
Fattar inte att jag ska snart börja gymnasiet, att jag funderar på att skaffa ett helg jobb, att jag kommer faktist ta framsteg i mitt vuxenliv och börja växa upp.
Jag vill inte, orkar inte, vågar inte. Det enda jag vill är att bara fortsätta vara oansvarfull och barnslig.
/Sara

VAD JAG KALLAR ETT KAP

2012-07-20 @ 19:18:49
Kläder/Outfit Kommentarer (0)
 
Hittade denna på H&Ms barnavdelning, för 50kr. Hoho, min skjortsamling ska ökas...
/Sara

FAVORITER

2012-07-20 @ 10:00:00
Vardag Kommentarer (0)
Sitter och knaprar på en hård, gammal djungelvrål och lyssnar på Regina Spektors nya album. Nu tänkte jag bara berätta lite om de här tre vackra tingen. Den mintgröna kjolen köpte jag på bikbok för 150kr, väskan är second hand och kostade ynka 15kr, sjömansklänningen köptes på romwe för ca. 200kr. Det va det!
/Klara

OCH DET VAR DAGAR VI DANSADE AV GLÄDJE

2012-07-19 @ 21:29:36
Vardag Kommentarer (0)
 
Fick dessa två böcker idag från mor min. Hade kikat ut dessa skönheter förut och mamma var redan skyldig mig en anteckningsbok så jag drog med henne ner till stan. Den övre är en almenacka som gäller till december 2013(?) och den andra är en vanlig anteckningsbok som jag ska senare använda för att skriva listor(jag älskar att skriva listor) och kmr använda den som dagbok när jag har lyckats fylla ut min nuvarande.
 
Är förresten avis på alla som ska på way out west. Liksom Florence(ASDFGHJLÖÄ), Bon Iver, First Aid Kit, Ben Howard(åh <3) och The Royal Concept? Vill bara gråta. Jag vill såååå gärna se Florence + The Machine! 
Nästa år, då jävlar ska det bli nån jädrans festival!
/Sara

SARA-DAGEN

2012-07-19 @ 20:29:31
Vardag Kommentarer (0)
 
Är konstigt nog nöjd med livet för tillfället. Mina fingrar doftar jordgubbar och beställningen från H&M har äntligen anlänt. Har ätit taco och banasplit så jag känner mig lagom tjock. Köpte lite grejer idag som jag ska visa senare...
/Sara

EUPHORIA

2012-07-18 @ 11:49:00
Vardag Kommentarer (0)
 
Här kommer de två bästa versionerna av Euphoria enligt mig. Den andra är när vi sjunger den med skolan <3. Videon har just nu 18 000 visningar och det ökar heka tiden. Haha vår klass blev hyper när vi fick så många visningar, massa delade den på facebook och Loreen la upp den på sin facebooksida. Det är typ det största som har hänt oss och vi skryter inte lite om det. Men det var en underbar kväll och jag hoppas vi delar med oss av den glädje som jag tror alla kände just då. 
/Klara

I'VE ONLY KNOWN YOU FOR NINETEEN DAYS

2012-07-18 @ 01:08:45
Vardag Kommentarer (0)
 
Det är med sorg jag berättar att detta band har kommit till sitt slut. Ska ha en tyst stund och gråta i ett hörn nu.
/Sara

AND EVERY STREET AND AVENUE ONLY ONE WILL LEAD ME BACK TO YOU

2012-07-18 @ 00:54:43
Vardag Kommentarer (0)
old, tagen av Elin. Har för tillfället lite brist på nya bilder så kommer nog ladda upp massa gamla. 
 
Sov bort nästan halva dagen men åkte ner vid fyra tiden och mötte upp Kim! Efter hon hade slutat fikade vi på Tratten(där hon jobbar) och satt o pratade i nån timme. Vi kände oss väldigt vuxna kan jag säga! Satt och pratade om gymnasiet, vad som kom efter, vänner, ja lite allt och ingenting. Sedan vandrade vi runt i staden, gick in på åhlens och doftade på parfymer, tittade på vackra anteckningsböcker på akademibokhandeln och sprang runt på coop fnissandes och glada. Efter en lång tids väntan bestämde vi oss för att gå hem till Kim och baka muffins. Hade en fortsatt trevlig kväll och åkte sedan hem. Känner att jag börjar göra lite framsteg i mitt sociala liv denna sommar! 
/Sara

DE SENASTE DAGARNA

2012-07-16 @ 18:03:50
Vardag Kommentarer (0)
 
Har inte tagit så mycket bilder med systemkameran men jag använder min mobil kamera flitigt! Här är iaf några foton från instagram...
/Sara

STRAWBERRY FIELDS

2012-07-15 @ 19:51:00
Mat Kommentarer (0)
när jag och mamma plockade jordgubbar för någon vecka sedan
/Klara
 

I'VE NEVER BEEN MUCH OF A MORNING PERSONEN

2012-07-14 @ 04:30:45
Vardag Kommentarer (0)
 
Ska berätta lite kort om livet.
 
Saknar mina vänner och de roliga skoldagarna och sitter hemma och låter dagarna passera medan jag spenderar tid med mor min. Har funnit en ny kärlek för läsk i glasflaskor & åt upp nästan en hel after eight låda själv(fick lite hjälp av mamma) för andra gången den här sommaren. Har vänt på dygnet helt och hållet, sitter vid datorn till fyra varje dag och sover till tolv och jag är arg för att mitt internet lägger av varje gång jag försöker ladda ner en film.
/Sara

IF YOU COME AROUND AGAIN THEN I WILL TAKE THE CHAIN FROM OFF THE DOOR

2012-07-13 @ 12:49:00
Vardag Kommentarer (0)
Pion måste nog vara min favoritblomma
/Klara

JAG KOMMER IHÅG NÄR ALLA VAR SÅ GALET GLADA

2012-07-13 @ 00:48:17
Minnen Kommentarer (0)
De här bilderna togs efter att vi hade varit på Liseberg med underbara el classo. Den kvällen var vi bekymmerlösa     och jag har nog inte mått mycket bättre. Nu har slutet gått men jag lever än och tur är det för om några veckor börjar jag på bästa gymnasiet som jag aldrig trodde jag skulle komma in på. Det gör lite ont att tänka på att jag måste anpassa mig till en ny klass och att allt kommer vara annorlunda men vafan, lära känna 30 nya esteter kan ju inte va så farligt!
/Klara

FEEL THE WEIGHT OF MY WORDS

2012-07-12 @ 21:07:57
Vardag Kommentarer (0)
 
Har hängt med Klaraa idag, Vi har i flera timmar, spelat gitarr, sökt låtar, skrivit ut låtar plus så tittade vi på trailers och åt lasange.(kom lite på sidospår.) Men vi har övat hela dagen till sommarjobbet eftersom Klara nu åker bort och kommer hem två dagar innan sommarjobbet börjar(?!).
Känner mig ganska så lugn än så länge. Måste bara öva in 33 låtar.. hah.
/Sara

SOMMARJOBBSREP

2012-07-11 @ 19:32:29
Musik Kommentarer (0)
 

Det här är en av många låtar som jag och Sara ska köra när vi sommarjobbar om några veckor. Vi ska träffas och öva imorgon och jag är lite nervös över att vi inte hinner öva in så många fler låtar men det drabbar bara oss själva på så sätt att det kan bli tjatigt med få låtar. Chill sommarjobb är det iallafall!

/Klara


FILMER

2012-07-11 @ 18:43:04
Övrigt Kommentarer (0)
 
Min nummer etta och kommer alltid vara. Tänker inte berätta något om storyn(är för lat). Men rekommenderar verkligen den här. Filmen har både drama, lite romantik och humor. Älskar verkligen den här typen av film som gör en rörd och får en att tänka efter. Även fast jag blir rörd av varenda lilla små sak, jag kan liksom inte titta på Extreme Home Makeover utan att bli tårögd.
 
 
En riktigt skrattfilm. Har sett den några gånger och jag älskar den fortfarande. Har inte så mycket att säga om filmen bara... se den!
 
 
Åh, den är bara så bra. Köpte boken efter jag hade sett den(som var ännu bättre en filmen!). Det kan kännas som det blir lite stressat ibland och jag har aldrig haft sorgliga slut som favorit men den här var bra tyckte jag om iaf!
 
 
En till skrattfilm. Tycker verkligen om sånna här bra romantik/komedi filmer för när den är slut sitter man alltid och ler sådär fånigt.
 
Förlåt för jag inte skriver så mycket om storyn eller så men har hjärnslapp för tillfälligt... Tycker att ni annars kan se trailerna om ni är intresserade av filmerna! Yes, har lite mer filmer jag kan ge som förslag. Kommer fler nästa vecka!
/Sara

LEARN A LIL', GIVIN' AND LOVIN'

2012-07-11 @ 18:08:51
Vardag Kommentarer (0)
Lite bilder från gårdagen.

Spenderade eftermiddagen och natten med Elin. Började med att vi skulle ut och ha en "photo session" oturligt nog attackerade tusentals myggor oss så vi var tvugna att springa hemåt igen. Så istället ställde vi oss och gjorde blåbärsglass med min nya glassmaskin(tjockisvarning!). Den smakade super gott. Men som vanligt råkade jag klanta till det lite när jag "sparkade" till ena glasskålan så att halva Elins glass rann ut på mitt örngott och golv. Resten av natten bestod av oseriös kareoke, omegle, vattenpöls hoppning och skratt.
/Sara

SHE&HIM

2012-07-10 @ 00:11:27
Musik Kommentarer (0)
/Sara

-

2012-07-05 @ 23:50:51
Vardag Kommentarer (0)
/Sara
 

SNUSKIGT GOTT

2012-07-05 @ 23:28:18
Vardag Kommentarer (0)
/Sara

STOP BANGING ON MY DOOR

2012-07-04 @ 11:13:53
Vardag Kommentarer (0)


 
Hejs. Glömde berätta vad jag och Linnea gjorde i måndags...
Började med att vi gick ner till ICA för att handla, vilket blev jävligt dyrt fyy ska definitivt gå till tempo nästa gång!
Sedan gick vi hem till Linnea och pratade, hoppade studsmatta, åt godis och tittade på film. Runt tolv, halv ett smöt vi ut och gick runt o vandrade i närheten. Påväg tillbaka hörde vi något typ skrika i skogen så båda hade panik när vi gick genom skogsområdet, visade sig sen bara vara ett litet rådjur. Men oj var vi rädda! Vi gick också till lekparken och satte oss och pratade om allt möjligt. Sedan gick vi hem och klättrade genom fönstret(hahah!) in i rummet. Pratade lite mer och åt lite mer sen gick vi och la oss. Kommer bli tjock efter det här sommarlovet...
/Sara

FRANKLY MY DEAR, I DON'T GIVE A SHIT

2012-07-03 @ 22:36:51
Vardag Kommentarer (0)


Känner mig såhär idag.
/Sara

ORKAR INTE

2012-07-03 @ 21:03:03
Vardag Kommentarer (0)
Har suttit och trixat och fixat med bloggen hela dagen. Klara råkade göra nåt så bloggen blev konstig, jag är inte sur Klara! Så jag valde ett tema och började fixa och trixa, tyckte att det var rätt så kul! Det är bara nu när jag ska få in den dumma headern så vill den inte synas?? Har fixat så höjden är samma som bilden och allt annat strunt.
Åhh, tog en paus och tittade på The Ugly Truth och satt o knaprade på min hemmagjorda pizza.
Var bara helt tvungen att äta upp hela(varför?) så nu sitter jag här, irriterad, mätt så att magen nästan spricker och har ett stort begär av att shoppa just nu. Orkar inte.
/Sara

DEN LJUSASTE AV NÄTTER

2012-07-02 @ 16:59:25
Vardag Kommentarer (0)
bilder från midsommar
Nu har jag tränat orientering i en vecka och mina ben och fötter är döda. Men kul var det! Det är fint och annorlunda att springa uppe på fjället där man ser hur långt som helst och hör små bäckar porla. Jag som inte är värsta satsaren har ju tid att tänka på det också. Idag har jag och mamma varit och plockat jordgubbar i mängder och nu tror jag hon står och kokar sylt, mums. Ha det gött!
/Klara 

IF I WERE YOU I'D LEARN TO HAVE A LITTLE BIT OF TRUST

2012-07-02 @ 16:16:26
Musik Kommentarer (0)
 
James Vincent McMorrow - We don't eat
/Klara

DARLING I'M LOST, ADRIFT IN THE DARK

2012-07-02 @ 02:07:37
Vardag Kommentarer (0)
 
Sitter här och tittar igenom gamla bilder från juni 2011 när jag hittade denna. Ser så... filosofisk ut. Hah, fick frågan för ett tag sen om jag inte skulle tipsa lite filmer? Varför inte, jag ser ju trots allt nya och gamla filmer varje vecka typ. Hade en period där jag tittade på filmer när jag kom hem från skolan varannan dag, hah. Men jag skriver nog ett inlägg i veckan om lite bra filmer. Filmen jag såg förut heter förresten Dirty Girl. Rekommenderar starkt! Varning för gråtattack i slutet...
/Sara

LIGGER OCH DÖR I SÄNGEN SAMTIDIGT SOM JAG SAKNAR MINA GOSIGA VÄNNER

2012-07-01 @ 04:19:13
Övrigt Kommentarer (0)
/Sara

I'M BACK

2012-07-01 @ 03:29:56
Vardag Kommentarer (0)
Åh vad jag har saknat Sverige och mina fina mjuka säng. Har som sagt spenderat två veckor i Etiopien med familjen plus pappas släkt där nere. Tyvärr nog så var det regn period så vädret har ju inte alltid varit på topp.

Olyckligt nog kunde vi inte fotta allt för det skulle bara se fel ut och det skulle finnas än risk att förlora kameran.
Jag lovar att jag ska lägga upp bilder inom snarast. Bara inte just nu, har haft ett konstigt dygn.
 
Vi åkte klockan halv två(alltså på morgonen) på lördagen från Addis och åkte i ca 5 tim. Jag och Adam blev lite övertrötta när vi satt och lyssna på musik så vi började hoppa/dansa i våra stolar o små fnittrade klockan tre på morgonen. När vi äntligen var framme i Istanbul väntade vi i 2 tim innan vi tog flyget mot Sverige vilket tog 3 ½ tim.
Och från att jag hade kommit hem och duschat har jag endast suttit vid datorn +ätit middag(pizza!)
Blev ett långt inlägg men ska bättra på mig med inlägg+bilder nu när jag är tillbaka!
/Sara

RSS 2.0