SHOPPINGPLANER

2013-04-28 @ 14:07:08
Kläder/Outfit Kommentarer (0)
Bild 1: Loafers dinsko, byxor topshop, stickad tröja topshop, halsband monki.
Bild 2: Vit jeansjacka H&M, solbrillor American Apparel. 
 
Det här är det jag är på jakt för inför sommaren. Eller byxorna och brillorna har jag redan fast från Kappahl och second hand :)  Kurr kurr i magen, nu blir det mat.
/Klara 

PUT A SMILE ON MY FACE

2013-04-28 @ 13:05:59
Vardag Kommentarer (0)
 
I fredags var Klara här och vi åt kärleksmums och tittade på It's kind of a funny story. En av mina favoriter. 
/Sara

HELGFRUKOST

2013-04-27 @ 18:45:28
Vardag Kommentarer (0)
Hihi, jag gjorde minicrèpes av plättar och smält vit choklad, mums!

Idag hade jag tänkt gå på Angelica Blicks loppis, hade varit fett men alla mina kompisar var upptagna med plugg. Så jag följde deras exempel och skrev klart min essä och det var faktiskt kul. Jag satt ute på altanen och filosoferade. Den handlade om samhällets negativa syn på tystlåtna personer, att de inte accepteras och alltid uppmanas att öva upp sin sociala sida som om det är något fel på dem. Folk är olika, vissa får mest stimulans av att prata och vissa får mest stimulans av att iaktta och fundera. Så är det och tur är väl det. Jag och Sara var ute på en springtur också, det var faktiskt skönt för en gångs skull. Värmande sol och pratkompis uppskattades. 
/Klara

ETT VÅRIGT STOCKHOLM

2013-04-27 @ 18:26:27
Vardag Kommentarer (0)
Förra lördagen spenderades såhär. Mötte upp Wilma på centralen, satte oss på Nybrokajen och låtsades att det var sommar, fotade Dramaten i kvällssolen och traskade sedan hem till Julia som bor på Östermalm. Där var det lite mer folk och vi kollade på filmen Project X och smaskade på saker. På bilden längst ner syns Wilma (som tar godis), Julia (som äter godis), Emma (som har lockigt hår) och Ida (som glittrar). 
/Klara

STRANGENESS AND CHARM

2013-04-23 @ 17:07:00
Vardag Kommentarer (1)
åh härliga tider ♥
 
Mina kåmpisar snackar om att jag ska skaffa sidecut dock är jag lite osäker på det... Det är så att jag ska klippa mig på torsdag och då ska jag troligen klippa lugg(!!). Det är 80 % säkert att det kommer bli fult och mitt krull hår kommer förstöra det men jag tar den lilla chansen! Imorgon blir det friluftsdag med temat dans och tydligen ska vi dansa hiphop, zumba och bollywooddans? Blir väl lite kul att skämma ut sig inför halva skolan eller vavava.
/Sara

SCARS WILL HEAL SOON, YOU SHRUG IT OFF EXCEPT THAT YOU DON'T

2013-04-22 @ 19:07:49
Vardag Kommentarer (1)
 
Har mest panik för jag behöver pengar till sommaren och för att skolan är jobbig men annars är det bra. Gjorde en cover idag som jag spelade in systemkamera, funderar att visa men är lite sådär småblyg och asngdjs. 
/Sara

I ANDRAS ÖGON ÖGON SER DU BARA DIN EGEN SPEGELBILD

2013-04-21 @ 22:12:38
Kläder/Outfit Kommentarer (0)
Långkjol från primark, magtröja från topshop, halsband från topshop. 
Den här helgen har bestått av plugg, plugg, plugg, coffee cooler på nybrokajen och sedan filmkväll hos Julia, plättfrukost, plugg, plugg, löprunda och låtskrivande. Ganska bra ändå. Jag visar bilder från lördagen när jag har tid men nu ska jag gå och lägga mig och läsa min awesome bok. 
/Klara

RED HEAD

2013-04-21 @ 14:08:00
Vardag Kommentarer (0)
 
Sov hemma hos denna tjej igår, hade tänkt ha batman-maraton men det blev halva rush hour. Spenderade nästan hela kvällen med att göra fruktsallad. Annans är så himla jobbig! Fast jag är ju inte den första man vill sätta i köket, i den takten jag gör mat. Idag har jag i alla fall varit duktig och sprungit med bror och nu ska jag göra läxor. Hopppas på en läxfri vecka men det tvivlar jag på.
/Sara

EN DAG PÅ SÖDER

2013-04-20 @ 17:26:00
Vardag Kommentarer (0)
 
Träffade upp Kim och jag visade lite second hand affärer. Sedan satte vi oss ner på en bänk på mariatorget och fikade med glass, mariakex och fruktsoda. Fortsatte sedan vår vandring och hamnade en timme senare i en annan park där jag spillde läsk över halva mig. Men det var okej för det var bra väder och vi hade fortfarande choklad kvar att äta.
/Sara

DEN SOCIALA BRODERN

2013-04-19 @ 17:06:00
Vardag Kommentarer (0)
 
Oftast brukar han stå vid dörrkarmen och konversera med mig, dock håller det högst i fem minuter sen smiter han in i sitt rum igen och man får inte se så mycket mer av honom resten av kvällen.
/Sara

STÖKIGA RUM ÄR MYSIGA

2013-04-18 @ 15:08:57
Vardag Kommentarer (0)
 
Trött och har en jobbig träningsvärk från ryggen till armarna, aj. Var på ett super bra musikcafé igår och gungade kinagunga med goa vänner, skrek/skrattade mig hes så nu gör det lite ont att prata. Slutade halv idag tio och sov till tolv. Så nu blir det plugg, again. Men först, våfflor gjorda av bror min.
/Sara
 

HAN BARA STÅR DÄR OCH STIRRAR MIG RAKT NER I SJÄLEN

2013-04-17 @ 17:45:55
Vardag Kommentarer (0)
när jag och min broder fotade för ett tag sedan

Idag har jag varit med om något väldigt ovanligt för att vara i det långa landet falukorv. TVÅ främlingar började prata med mig, först när jag väntade på tåget och sedan när jag satt på marenbryggan på stan. Jag blev så chockad båda gångerna och jag liksom misstänkte båda att vara skumma typer som var ute efter något annat än bara en trevlig pratstund. Den första ställde lite vanliga "lära-känna-frågor" och jag svarade men ansträngde mig inte tillbaka och till slut frågade han om jag tyckte att han var irriterande. Den andra frågade snällt om han fick slå sig ner bredvid mig på bryggan och prata lite (på engelska) men jag la handen lite diskret på väskan och sa att jag ändå skulle gå snart. Nu i efterhand ångrar jag mig så himla mycket. Jag hade kunnat få ta del av två personers tankar, personer som jag aldrig möter i min lite småsnobbiga vardag på ett estetgymnasium i Stockholm. Men det satte mina fördomar stopp för. Jag tänker ofta på att samhället är för segregerat och att folk verkligen borde bry sig mer om att ändra på det. Själv är jag ganska nöjd med min insats eftersom jag har flera kompisar med olika bakgrund men idag var det så tydligt att jag var misstänksam för att de såg "fel" ut. Den ena var svensk men såg ut som en sådan som går yrkesprogram på gymnasiet (fööördomar) och den andra var från något land långt bort. Jag hade kunnat ge dem en positiv bild av en såndär stockholms-estet-tjej men istället verkade jag helt ointresserad. Nästa gång ska jag ta emot den som vågar sig fram och prata med mig med öppna armar, oberoende av vem det är. Det är ju så vi vill att samhället ska se ut! 
/Klara

SÅG FILMEN IDAG, DEN VAR UNDERBAR

2013-04-14 @ 21:22:14
Vardag Kommentarer (1)
 
Lättnaden att ringa en vän och att inse att du är inte själv med att ha börjat med en skoluppgift är ju bara underbar. Just nu är skolan så jobbig att jag vill bara säga hej&ajdö och sedan sjunka ner i sängen och vänta på sommarlovet. Vill hinna göra så mycket annat samtidigt som att läsa böcker, vara med vänner och göra roliga kreativa saker men tiden bara försvinner. Åh blir verkligen så frustrerad att jag vill bara gråta men det är ju bara att bita ihop och fortsätta tills skiten är över. Usch fy blä, nu ska jag skriva.
/Sara

IDA PÅ BESÖK

2013-04-14 @ 14:53:49
Vardag Kommentarer (0)
fab

Har ätit massa onyttig mat, tittat på filmer och lyssnat på crystal castles om och om igen. Åh vad jag är trött, vill verkligen inte till skolan imorgon...
/Sara

BARA NÅGRA FRÅGOR

2013-04-12 @ 20:52:03
Övrigt Kommentarer (5)
Måste bara fråga, vad vill ni se mer här på bloggen? Mer outfit bilder, personliga djupa inlägg, matbilder(i know you want to), gamla nostalgi bilder eller ska vi bara fortsätta som vi gör? Den senaste månaden har vi varit lite mer aktiva och jag börjar undra, ska vi ändra något? Kanske ha frågestund? Oj nu blev det många frågor, men är lite nyfiken bara. Anonym eller inte, skriv!
/Sara 

SORRY NOT SORRY

2013-04-12 @ 20:40:00
Vardag Kommentarer (0)
några dagar gammal

Felåt för alla dumma webb bilder men jag har inte tiden eller motivation att ta fram kameran och fota. Dessutom har statitvet försvunnit? Aja, någon gång kommer den väl fram.
Veckan har bestått av läxor, uppsatser och onödigt mycket skolångest vilket kommer fortsätta nästa vecka. Får bara panik på alla läxor jag måste göra men jag vill verkligen inte göra saker i sista sekunden som jag gjorde i hela nian. Det var hemskt och känslan att ha gjort klart en uppsats då dagar innan är ju helt underbar. Samtidigt tänker jag att jag måste vila/sova för jag kan inte bara jobba hela tiden, dock blir det kanske lite för mycket vila ibland höhö.
 
Imorgon kommer min småkusin/kusin/kusinsdotter? har lite olika namn men det är enklare om vi bara kallar henne Ida. Ska äntligen få hjälp att sätta upp mina vimplar och ha släktingbonding time eller vad man nu kan kalla det. Har dock lite läxor kvar så jag ska gå upp super tidigt och göra klart de, älskar verkligen att gå upp tidigt och sedan ha hela dagen kvar, wönderful(ja, jag är seriös). Men nu ska jag lyssna på dunk musik och dansa sittandes medan jag tar webb bilder, standard fredag kväll.
/Sara

BIG BEN

2013-04-12 @ 18:43:34
Minnen Kommentarer (0)
Här är några bilder från när vi kollade in Big Ben i London. Imorgon ska flera av mina kompisar söka till idol och stå och köa från sex på morgonen. Själv ska jag sitta hemma och plugga/bli irriterad över att jag inte pluggar så jag är inte jättetaggad på helg. Just nu känns det som att jag behöver varje ledig tid jag kan få till att plugga för att alla stora uppsatser och andra sköna ting är på slutet. Men sedan kommer sommaren med festival och sommarstuga och alla måsten är som bortblåsta. 
/Klara 

ÅRETS ANDRA GLASS

2013-04-11 @ 17:05:00
Vardag Kommentarer (0)
instagram: sarapihlgren

Började med matematiklektion på skolan, hade vikare så vi satt bara och slappade mest för att han inte kunde hjälpa oss. Sedan 9.30 var min skoldag slut, så jag och Emma satte oss och köpte glass i väntan på tåget till Stockholm. När vi väl var där gick vi vilse två gånger, blev besvikna för affären vi letat efter hade lagt ner, skämde ut oss ett antal gånger(som vanligt), shoppade och åt på waynes. Det var en ganska så flummig dag men mysig. Har försökt göra klart olika skolarbeten, men nu ska jag ta en vilopaus(tantvarning här). 
/Sara

GLAD GLAD GLAD

2013-04-09 @ 22:02:49
Vardag Kommentarer (0)
 
Är glad för att jag skrev nyss klart min inlämning på 1500 ord, mitt muntliga natinella prov i svenska har flyttas fram till nästa vecka, det är ingen filosofi på torsdag så jag slutar 9.30(♥) och nästa onsdag är det musikcafé vilket betyder att jag får träffa mysiga personer som personen ovan↑ och en hel bunt till(OCH DET BLIR FIKA!).
/Sara

JAG VILL BARA FÖR MYCKET

2013-04-08 @ 17:50:00
Vardag Kommentarer (0)
vill till London igeen
 
Satt och tittade på Lilo & Stitch nyss, ca tre gånger var jag på väg och gråta. Usch, jag klarar verkligen inte av disney, sitter och bölar till nästan varje film. 
/Sara

ÄLSKAR LÅTEN OCH HONOM

2013-04-07 @ 21:08:00
Musik Kommentarer (0)
 
Om tolv veckor ska jag få se honom, live. Framför mina ögon och när låten börjar spela ska mina ögon börja vattnas och kinderna ska göra ont för att jag ler så mycket. Åh snälla kan det inte bli sommar och festival nu?
/Sara

NYTT RUM TYP

2013-04-07 @ 16:42:00
Vardag Kommentarer (0)
hahah wtf hände med min hand

Voila! Nästan hela dagen har vi hållit på och flyttat och borrat. Det är så att jag och min bror har bytt rum eftersom jag ville ha ett större och han konstigt nog gick med på det?? Finns inget dåligt med det här rummet. Jag har två skrivbord, mer plats för kläder, min säng vid fönstret(♥♥) och genom denna lilla flytt har jag rensat massa skit saker som bara låg och dammade i rummet. Dock håller inte denna lycka länge för nu ska jag göra läxor, läxor och läxor. Eftersom jag sköt upp allting som vanligt, stolt ♥ Kommer iallafall visa mitt nya rum när jag har inrett och städat klart, man ser inte det på bilden men det ligger massa grejer som väntar på att bli slängda och sorterade. Höhö.
/Sara

EN TRIPP TILL VÄSTERÅS

2013-04-07 @ 16:25:24
Vardag Kommentarer (0)
I fredags morse hoppade jag och Wilma (första bilden) på ett tåg till Västerås där Stina (fjärde bilden) bor. Vi hann med världens godaste glass, shopping, sightseeing runt om i fina staden, besök på simhallen och massa sång, spel och prat. Vi hyrde film och kollade på Cockpit. Skönaste rullen! 
/Klara

GODIS, SOLSKEN OCH PINGISMATCHER

2013-04-07 @ 15:48:22
Vardag Kommentarer (0)
Nu är det sista dagen på lovet och lite såhär har min vecka sett ut. Har suttit i solen och läst, försökt skriva låtar och lyckats bli klar med en, spelat ett antal pingismatcher med min brorsa, vunnit en och fått fina vårkänslor. De försvann nu för utanför yrar stora snöflingor runt. That's nice. Igår kom jag hem från Västerås så jag tänkte göra ett inlägg om det snart. Vi var bl.a. på badhuset och jag simmade 1000 meter, 40 längder, och är nu väldigt stolt. Däremot är jag lite besviken att jag inte har träningsvärk? Herregud, det är snöstorm nu. 
/Klara

VALNÖTSBRÖD OCH TULPANER

2013-04-03 @ 23:48:05
Vardag Kommentarer (0)
Såhär såg min frukost ut härom dagen. Tänkte att ni ville veta det... 
Min onsdag har bestått av Stockholmstur med brodern (i jeansjacka, snart är det sommar!!) och mysfika i Kims lusthus med lite ovanligt sällskap vilket alltid är kul. 
/Klara

MORGONSÄLLSKAP

2013-04-03 @ 23:34:00
Vardag Kommentarer (0)
Här är lite fler bilder från när Kim och Sara var här. Vi bokade tågbiljetter till Peace & Love så nu finns det ingen återvändo, vi ska åka, jippii! 
/Klara

MISS THOSE TIMES

2013-04-03 @ 17:38:46
Vardag Kommentarer (1)
 
Blir alltid så glad och samtidigt ledsen av den här bilden. Jag blir glad för att det var sommar och början av höstterminen. Vi var glada och försökte njuta av varje dag för att det var vårt sista år i grundskolan med en suverän klass. På rasterna då vi gick till coop och köpte godis eller glass eller bara strosade runt på skolgården, stolta och glada för att vara de äldsta på skolan. Sedan kommer jag alltid tänka på att vi aldrig kommer att kunna på till skolan tillsammans, nu går många på olika skolor som ligger alldeles för långt bort för att gå till. T.ex. jag och klara går på olika skolor som vi tar tåget till. Aldrig igen kommer vi åka till vår kära grundskola som musikklassare igen, vi kommer varken ha musikcafén i matsalen eller musiklektioner med Staffan och Carina. Jag kommer alltid att sakna nian och tiden som musikklassare men jag är glad att jag fick möta så många roliga och snälla människor under den tiden som fortfarande finns med mig nu. Längtar till sommaren då vi ska hitta på massor av roliga saker och skratta till magarna gör ont ♥
 
Haha tänkte bara visa en fin bild och så började jag skriva en hel uppsats... 
/Sara

20 TIMMARS FINT SÄLLSKAP

2013-04-03 @ 17:13:50
Vardag Kommentarer (0)
 
Hade en liten sleepover hos Klara häromdagen. Jag behövde bli av med mitt påskgodis så vi bestämde oss för att ha en liten filmkväll. Vi tittade på film och följde med Sofia till tåget för att sedan gå hem och sova. Som vanligt sov vi i källaren och jag hade världens sämsta sovplats plus att jag vaknade tre gånger under morgonen när de andra låg och sov. När alla väl var vakna åt vi, övade lite låtar och åt igen(glass). Tycker om mysiga nätter när man ligger och pratar om allt och ingenting och sedan kittelkrig och gitarrspel på morgonen. En bra start på veckan.
/Sara

LOVTRÅK

2013-04-01 @ 12:29:08
Vardag Kommentarer (0)
Hej jag har lov och gör ingenting. Jag lägger upp en bild på en fin outfit för att muntra upp när jag själv går runt i fulkläder. Kjolen och halsbandet är från topshop, tröjan är secondhand och skorna från scorett. Det verkar som att jag ska åka till morfar och fika nu så något händer ju iallafall. Jag har förresten bestämt att jag har klädköpeförbud för jag ska spara till en hemmastudio så jag kan börja sprida min musik. Och för att jag inte kan stänga min garderob. Solong!
/Klara

RSS 2.0