LONDON DEL 3

2013-09-29 @ 19:11:59
Vardag Kommentarer (0)
 
Blev väl ganska besviken på mina London bilder vilket mest berodde på mina icke-så-bra-fotokunskaper och kallt väder. Dock är jag ganska säker på att jag ska återvända och då hopppas jag på lite bättre bilder.
/Sara

SAKNAR DETTA

2013-09-25 @ 22:22:06
Vardag Kommentarer (0)
Snodde lite av Klaras bilder föut.

Jag saknar alla våra mysiga träffar, i källare, lusthus, på en kulle. Det spelar aldrig så stor roll var vi befinner, för det är sällskapet(och maten) som gör det bra.
/Sara

LONDON DEL 2

2013-09-24 @ 16:01:00
Vardag Kommentarer (0)
 
/Sara

INSPARK

2013-09-23 @ 20:14:14
Vardag Kommentarer (0)
Till vänster ser ni mig och Emma och till höger har ni mig tillsammans med fjortis-Matilda
Här är Joanna och Lin med också
I lördags var jag på min skolas insparksfest. Innan det började var vi ett litet gäng hemma Matilda och fixade oss, spelade kort och satt ute på balkongen med tända ljus. Sedan drog vi till Slakthuset där kalaset skulle äga rum och dansade hela natten. Sådana kvällar får en att längta till att fylla 18. Ett halvår kvar nu..
/Klara

TILL DRÖMMARNAS PLANET

2013-09-23 @ 14:40:02
Musik Kommentarer (0)
Jag hittade en tävling på http://blogg.se/momondo/ där man kan vinna sin drömresa av http://www.momondo.se/. Man ska lyckas lista ut vart man helst av allt vill åka och varför. Då kom jag att tänka på den där känslan när man är i en stad och allt är så himla perfekt, när de mest vardagliga saker blir lyckopiller och alla människor känns rätt. Man bara känner att någon dag måste jag komma tillbaka och bosätta mig här och få leva mitt i allt det. Jag tror att min sådan stad skulle kunna vara Paris. Små morgonöppna bagerier, diskussionshungriga fransmän/fransyskor, lummiga parker, varma kvällar...Här är en låt jag skrev om den känslan så att ni ska förstå lite bättre: 
 
Text:

Ser ett upplyst pariserhjul, vandrandes längs en å
Allt ändrar sakta färg, bort från allt det grå
Och om du ångrat dig, så är jag här ändå
Du får ta mig, ta mig som jag är
 
Nu har jag hittat hit, jag kommer kastas bort
Ni är min utopi, som jag vill leva i
Men det är lånad tid, staden är inte min
 
Jag har tid sen, då kan jag komma tillbaks
Jag blir fri snart, då kommer jag tillbaks
 
Gator jag bara gått med, hoppsasteg
Finns inga sorger här bara, lite nyfiken osäkerhet här och där
I en liten konsertlokal, med någon jag aldrig hört
Men det lyckas få mig, lyckas få mig att inse
 
Nu har jag hittat hit, till drömmarnas planet
Trodde jag hade allt, men det var inte sant
Det fanns en annan värld, vill bara leva här
 
Jag har tid sen, då kan jag komma tillbaks
Jag blir fri snart, då kommer jag tillbaks
 
En framtid med en framtid
Speglar mig i mina drömmar
Jag hade inte allt
En frihet som är fridlyst 
Speglar mig i mina drömmar
Jag hade inte allt
 
Jag har tid sen, då kan jag komma tillbaks
Jag blir fri snart, då kommer jag tillbaks x2
 
/Klara
 

DET BLEV EN LEDIG DAG

2013-09-23 @ 14:05:56
Kläder/Outfit Kommentarer (0)
Imorse vände mitt tåg efter ungefär hundra meter p.g.a. ett brinnande träd över spåret. Första gången det inte var växelfel. Jag fick vänta i en timme på en ersättningsbuss som aldrig kom så jag traskade hem igen. Då passade jag på att knäppa några bilder på min secondhand-outfit. Det är ganska skönt egentligen, att få en ledig dag för att jag inte kan ta mig till skolan. Det är inte mitt fel att jag missar tre lektioner så det är bara att mysa på!
/Klara

YOU'RE GOING TO AGE WITH GRACE

2013-09-21 @ 22:28:56
Musik Kommentarer (0)
 
Tagga, tagga, tagga.
/Sara

LONDON DEL 1

2013-09-21 @ 22:23:00
Vardag Kommentarer (0)
 
Åh så kom bilderna bara 8 månader senare, har inte varit så aktiv med kameran för jag tycker den mest är klumpig och stor att bära med sig överallt. Men jag har iaf spenderat både torsdagen och fredagen med klassen i Finnhamn. Vi hade det jätte bra och åt mest hela tiden. Hade tänkt ha med kameran men smhi visade regn, VILKET DET INTE ENS BLEV. Tur nog har jag massa bilder som inte har visats än på bloggen så för tillfället blir det gamla bilder, puss.
/Sara

SNART SES VI

2013-09-15 @ 12:52:38
Vardag Kommentarer (2)
Japp, 18 november smäller det. Shohooo. Jag lyssnade på en intervju med henne igår där hon fick frågan: Hur ser du på människan i allmänhet? Världens svåraste fråga. Hon svarade ganska snabbt: "Det är fint med alvaret hos folk, både i mig själv och hos andra. Jag är inte rädd för det. Det är roligt att komma folk på djupet och jag tror att det är viktigt att gå på djupet i sig själv." En dag ska vi bli bästisar hon och jag. Hon vet bara inte om det än.  
/Klara
 

NÄSTAN TVÅ MÅNADER

2013-09-14 @ 23:20:28
Vardag Kommentarer (0)
 
Saknar den här finisen och hennes goda hårdoft. 
/Sara

SISTA DAGEN I VISBY

2013-09-11 @ 16:26:27
Vardag Kommentarer (3)
 
/Sara

TRE MUNSVATTNARE

2013-09-08 @ 11:17:00
Mat Kommentarer (0)
Crêpes med hallon och vit choklad
Lamfärsbiffar med tomatsalsa och chutneyfraiche
 KLADDKAKAAA

/Klara
 
 
 
 
 
 
 
 

GETS IN HIS CAR DRIVES AWAY, FAR FROM ALL THE THING WE ARE

2013-09-07 @ 20:51:09
Vardag Kommentarer (0)
fårö
 
Har lite mer bilder från Gotland som jag inte har visat än dessutom har jag hittat resten av mina London bilder som har varit borta ett bra tag. Så ni kan förvänta er mer bildbomber den kommande veckan.
/Sara

FILLING SPACE IN YOUR SHEETS

2013-09-05 @ 22:23:08
Vardag Kommentarer (0)
Sara kom och hängde lite i min trädgård idag. Jag slutade tolv efter musikteori och songwriting, bästa dagen. På songwritingen fick vi spela upp varsin låt som har inspirerat oss mycket. Det var kul att höra allas storys och det kändes som att vi kom varandra lite närmre den timmen. Själv spelade jag upp "Jag saknar dig mindre och mindre" av Melissa Horn för att hennes texter alltid inspirerar mig och för att just den låten var den första som jag verkligen kunde relatera till.
 
Alldeles nyss skype:ade jag med Sofia i Argentina. Det var så coolt att se henne ta på sig sin skoluniform och småprata lite med sin värdsyster på spanska. 
 
/Klara
  
 
 
 
 

SOMMAREN GENOM MOBILEN

2013-09-01 @ 17:53:43
Vardag Kommentarer (0)
 
Dagen efter skolavslutningen åkte vi, plus Maja, ut till min Sommarstuga.
Någon dag senare, efter första jobbdagen, åkte jag och Kim till Hultsfred över kvällen. Där och då började min besatthet av Tegan and Sara. 
Såhär fin mat gjorde vi på sommarjobbet åt familjerna som kom och "sportade" med oss. Lite bussåkande blev det tydligen mellan arbetsdagarna också. 
Ett Stockholmsäventyr med Sara, och ett med Faya. 
Den 7:e juli drog jag iväg till Popkollo i Göteborgs skärgård. 
Direkt efter det bilade min familj, minus Simon, upp genom Norrland. Efter lite godisshopping i Finland tog jag och mamma nattåget hem från Luleå. 
En helg åkte vi ut till sommarstugan igen. Det finns inga bilar på ön så alla vägar ser ut som på bilden. 
På båten hem satt jag och lyssnade på musik, tittade ut över den glittrande horisonten och tog kort på mina skor... Vi åkte direkt vidare på orientering i Småland där de hade byggt upp ett superfint café i en gammal lada.  
Veckan innan skolan började spenderade jag bl.a. lyssnandes på Mando Diao på Gustav Adolfs torg...
och i Göteborg där jag hade spelning med mitt Popkollo-band. Efter oss på samma scen spelade Alice b (högra bilden). Hon är typ en kvinnlig Håkan Hellström, så otroligt fin musik!
Vi lämnade min twinbro på sin skola i Eksjö och gick på promenad i en häftig skog. En dag var jag, Sara och Kim och badade. 
Efter lite strul kom jag iallfall iväg till Popaganda som fick avsluta min sommar. Jag var där med Niva som jag träffade på Popkollo och några av hennes kompisar. Jag såg Kate Nash, The xx, Makthaverskan, Noah and the Whale, Sibille Attar, Hot Chip och Håkan Hellström. När de andra köade till Håkan gick jag på några konserter själv vilket var helt okej. Därför skiter jag i att ingen vill gå på Melissa Horn med mig. Jag har köpt en biljett och ska sitta där, tårögd och le för mig själv.   
/Klara
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0