SO LET THE MEMORIES BE GOOD FOR THOSE WHO STAY

2012-08-31 @ 18:46:00
Musik Kommentarer (0)
 
En stora önskan i mitt liv är att se dessa män live. Skulle gråta och hyperventilera om jag bara fick chansen. Har en rad massa artiser jag skulle vilja se live(kan skriva en lista någon gång) men om jag skulle se Mumford & Sons live.. oj vad jag skulle bli glad. Ni kanske undrar var allt det här kom ifrån men det är så att den 24:e september kommer deras nya album "Babel" ut.
Har redan smyghört en av låtarna som heter 'I Will Wait' och det är precis det jag ska göra nu.
/Sara

DRY MY SOUL

2012-08-30 @ 19:04:28
Musik Kommentarer (0)

 /Sara

ÅH SÅ FÖRSVANN SOMMAREN, LIKA SNABBT SOM DEN KOM

2012-08-30 @ 18:47:34
Minnen Kommentarer (0)
mestadels från Augusti
 
Så var hösten här. Förstår inte hur värmen kan bara försvinna efter några härliga soliga veckor(dock var det inte så varmt). När det liksom börjar med frost på morgonen och 4 plus grader blir man lite ledsen. 
Fast har aldrig riktigt haft sommar som favorit. Tycker om hösten och väntan på vintern, även om det kan vara förjävligt kallt. Men att sitta hemma med en varmchoklad, ha mysiga filmkvällar med fina vänner, snöbollskrig, varma stora kläder och julklappar. Inget kan slå det. Ska mysa ner i sängen och se film för att fortsätta undvika plugga dumma matte 1b.
/Sara

MY TEARS FELT LIKE ASH THAT BURNED THROUGH HIS SKIN

2012-08-28 @ 22:32:10
Vardag Kommentarer (0)

Idag har jag varit i skolan och på träning. Man hinner inte med så mycket mer (speciellt inte när man slutar fem) och det är därför det blir så få blogginlägg. Men idag har jag iallafall haft min första songwriter-lektion och ensemble. Har fått i läxa att skriva en blueslåt, ganska chill att få betyg i sådant. Nu ska jag joina mina gosedjur i sängen och sova.   

/Klara
 

BLÅBÄRS PAJ...TYP

2012-08-27 @ 22:08:00
Mat Kommentarer (0)
 
Bakade denna igår. Sorgligt nog försvann den efter några timmar, ska trösta mig med att jag slutar tjugo över tolv imorgon(!!!!!). Haters gonna hate.
/Sara

SUPREME SOUND

2012-08-27 @ 20:06:00
Vardag Kommentarer (0)
 
Äntligen har de kommit! Nu kan jag äntligen fortsätta lyssna på musik med ett super bra sound. Har bara haft in-ears innan så det blir en liten change! Det enda negativa med denna skönhet är att min granne på tåget kommer höra nästan precis lika bra som jag, heh. 
/Sara

KRINGELFESTIVALEN

2012-08-27 @ 17:03:09
Vardag Kommentarer (0)
 
Tyvärr nog hade jag bara med lill kamera så bilder blev hel kassa om jag får säga det själv. Suck.
Hade iallafall jäkligt roligt både fredagen och lördagen! Träffade massa personer från gamla klassen och t.o.m vår gamla roliga engelska lärare, hah! Ska berätta en liten rolig händelse som hände i lördags. Jag, Klara, Elin och Pontus gick till donken för att köpa lite dricka och pommes. Så plötsligt ser jag Klara springa bort två sekunder och kommer sedan med en haklapp som hon sätter på mig, tyckte den var väldigt charmig. Sedan vandrade vi runt lite efter platser(hahha fick så roliga blickar av alla!!) men oturligt nog så var stället fullt så vi gick ut och satte oss på parkering och var rebelliska. Tufft.
/Sara

KLASSÅTERTRÄFF

2012-08-26 @ 19:45:07
Vardag Kommentarer (0)
För ett tag sedan hade jag klassåterträff i min trädgård. Det var ungefär 15 personer där och vi hade jättemysigt. Satt ute tills det blev mörkt och pratade om minnen och framtiden. Nu har jag börjat i en ny klass och det jag har gått och oroat mig för hela sommaren har äntligen kommit. Jag behöver inte längre undra hur mina kommande tre år kommer se ut för nu vet jag tillräckligt. Min klass är ett gäng sköna musiker och skolan är helt underbar. Alla verkar så glada och positiva och egna, ingen är den andre lik. Det kan va lite jobbigt i början när man inte har några kompisar men nu kan jag iallafall vara lugn. Jag kommer inte gå i en tråkklass på en tråkskola och bara sakna min gamla klass och allt som var så underbart då. Ibland kan jag till och med tycka att klasserna är lite lika. Nu blir det ännu mer satsning på musiken och jag längtar faktiskt till skolan imorgon, saker och ting börjar falla på sin plats igen efter ett långt, förvirrande sommarlov.   
/Klara

SÖNDAG

2012-08-26 @ 18:28:22
Vardag Kommentarer (0)
Det här bilder från Saras och mitt sommarjobb. Den första är tagen i vårt lilla lusthus där vi satt och spelade varje dag. Sedan kommer bilder från vårt favvoställe som vi hängde på på rasterna. 
 
Idag var jag och Sofia på JAM dansstudios öppet hus och testade olika danser. HAHA jag kan INTE dansa. När vi kommer till koregrafi-delen är jag bara för trög. Alla verkar fatta utom jag och så står jag där i mitten och flänger med armar och ben hit och dit. Modern dans var helt annorlunda. Det var faktiskt kul, fin musik och mer känsla. Fokusen var mer på hur man skulle göra rörelserna och det gick lite långsammare. Vi dansade till "Breathe me" av Sia (http://www.youtube.com/watch?v=hSH7fblcGWM) <3
/Klara
 
 
 

EUROPEAN CAMERA OF THE YEAR '86

2012-08-26 @ 11:59:13
Vardag Kommentarer (0)
Den här satt min bror och pillade på i mitt rum en eftermiddag när jag kom hem. Jag har alltid önskat att vi hade en gammal analog hemma och så har den funnits hela tiden! Det är min morfars gamla som vi har fått. Jag har inte fått igång den än för jag måste köpa film och batterier men snart så. Det krävs nog att ha tittat igenom manualen lite också för att inte slösa bilder. This shit looks complicated. 
/Klara

TÄNK ATT JAG HAR SETT HENNE LIVE, FAN VAD HON ÄR BRA

2012-08-21 @ 19:46:00
Musik Kommentarer (0)

/Sara

JAG VET NÅT SOM INTE DU VET

2012-08-21 @ 19:41:51
Vardag Kommentarer (0)
 
Sitter vid tumblr och nördar, ska strax till Klara som jag har varit med nästa varje dag denna månad! Känns bara så härligt och träffa fina vänner och snart är kringelfestivalen här, längar! Imorgon slutar jag fem förövrigt, kul va?
/Sara

NOSTALGI

2012-08-20 @ 21:09:00
Vardag Kommentarer (0)
Klänningen jag sydde till skolavslutningen, har väl inte visat den
 

Jag och Sara tog en sväng till vår gamla skolan för en stund sedan. Vi smög runt och kikade in i alla fönster, skrev fina saker på bänkarna, testade de nya lekatraktionerna och låg i den nya kinagungan och pratade om allt nytt. Det är när det nya börjar som man kommer på hur bra allt var förr när allt var roligt och bekymmerslöst. Hoppas att alla musikklassare på Rosenborgskolan förstår hur bra de har det. 
/Klara

DEN TJUGONDE AUGUSTI

2012-08-20 @ 14:56:13
Vardag Kommentarer (0)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jahapp, då var första skoldagen på gymnasiet äntligen avklarat. Var så himla nervös så jag somnade vid två tiden! Så hälften av dagen gick jag runt och gäspade vart tionde minut. I allafall... som sagt har jag börjat i en ny skola, med nya människor och lärare idag! Totalt är vi 32 pers i klassen varav trettio tjejer och två killar. 
(Blir lite som förra klassen där vi var tjugosex tjejer och sex killar...)  Pratade inte så mycket men får hoppas att nästa dag blir bättre! Ska mysa ner mig i sängen med nått gott och film nu.
/Sara

KLASSISKT

2012-08-20 @ 14:49:06
Vardag Kommentarer (0)
Jag har haft fullt upp på sistine med att hinna med både jobb och att leva sista tiden av sommarlovet. Nu har jag två slappardagar innan skolan börjar. Jag läste nyss ut boken här ovan och snart kommer Sofia och Maja som ska berätta allt om sina nya klasser och avundas mig som har sommarloooov!
/Klara

EN MYSIG NATT MED FINA VÄNNER

2012-08-18 @ 21:28:00
Vardag Kommentarer (0)

var tvungen att dölja klaras ansikte, tror hon inte kommer gilla bilden annars..

Ska bara berätta om gårdagen lite snabbt. Vid sju tiden åkte jag, Maja, Elin, Kim och Klara upp till Stockholm för se på utomhusbio i en park! Det var Hajen som visades och började runt nio och vi satte oss ner i gräset i kanten av den stora folksamlingen. Under filmen åt vi, skrek, fnissade och gosades. När filmen var slut åkte vi hem på en trång buss och gick av två stationer för tidigt så vi virrade runt lite på gatorna vid elva tiden.
När vi väl kom fram till Stockholm Södra gick vi direkt till en godismaskin där vi köpte smågodis, chokladbollar m.m. Inne på tåget blev vi helt hysteriskt fnissiga och satt och skratta för full hals när vi åt våra godbitar och fick arga blickar. Sen var det hem till Saras place med fem flummiga sockerhöga tjejer. Vi andades ut ett tag innan vi började flamsa runt igen. Slutade med att vi alla låg i en stor hög på madrassen inrullade i täcken och gosades. Resten av natten är lite för private men jag måste bara säga att den kvällen var nog mitt bästa sommarminne 2012.
/Sara

AND THIS IS THE PART WHEN YOU FOUND OUT WHO YOU ARE

2012-08-14 @ 23:41:50
Vardag Kommentarer (0)
från min och Klaras photosession som vi hade för ett tag sen.

Har spenderat eftermiddagen/kvällen med fina vänner från klassen. Tråkigt nog så kom bara hälften av trettio men vi hade skojs ändå! Vi åt, pratade, kramades och skrattade högt. Tycker allt bara var så mysigt och trevligt. Kommer aldrig gå i en sån här bra klass som jag har gått i nu. Kommer sakna alla skratt och tårar. Alla leenden, alla kramar, ja t.o.m mentorstiden. Åh 9A kommer aldrig glömma er ♥
/Sara

BONJOUR MES AMIS

2012-08-13 @ 11:32:38
Vardag Kommentarer (0)
Jag är hemma och gör ingenting. Ska nog lägga mig i solen och läsa snart. I lördags var jag och Faya i Stockholm och kollade på bio. Innan den började kollade vi i lite affärer på Götgatan och hittade en liten gullig vintage-affär med skumma hipstersnubbar bakom disken. Filmen var en fransk komedi och jag och Faya satt med alla medelålderspar och skrattade. Det va det. Solong!  
/Klara

RUBRIK

2012-08-13 @ 01:35:52
Vardag Kommentarer (0)
Älskar nätter när jag sitter vid fönstret med min dator och skriver medan jag lyssnar på lugn musik.
 
Är super glad att få vara ledig nu i två dagar innan jobbet och skolan, speciellt nu efter jag har haft en händelsefull helg. Ska berätta lite kort;
 
I fredags hade jag och Linnea filmkväll, vi åt oss tjocka och tittade på en skräckfilm som inte var läskig, bara lite.
 
I lördags åkte jag på en etiopisk bröllopsfest. Det super mycket folk och vi var packade i en trång lokal, men det var ändå så mysigt och roligt att se folk man kände jag som jag inte har träffat på flera år. Vi åt etiopisk mat, dansade etiopisk dans och hade riktigt roligt. Även om mer än hälften av tiden spenderades med att sitta still och vänta och vänta.
 
Idag(igår blir det ju nu!) fick Klara och jag en lite fanclub som hälsade på under jobbet. Lite av Klaras släkt plus min mamma för att lyssna när vi sjöng. De applåderade och mamma filmade med systemkameran vilket var lite pinsammt och flummigt. 
 
Sedan har jag hängt med Elin. Vi spelade skräckspel(slender) vilket var usch fy och obehagligt. Försökte att klättra i träd i hopp om att få några körsbär men till dessvärre slutade med att jag ramlade ner skrattandes och smutsade ner mina tights. Vi har även tittat på film och smulat ner min säng med kakor och choklad och jag spillde läsk på mitt lakan som den klant jag är.
 
Tycker om när dagarna är såhär konstiga och roliga.
P.S ska skriva ett inlägg nån gång i framtiden med roliga/konstiga/random saker som hände under detta sommarjobb.
/Sara

JAG HAR SETT FÖRSTA SÄSONGEN TVÅ GÅNGER OCH JAG KAN GÄRNA SE DEN IGEN

2012-08-13 @ 01:33:57
Övrigt Kommentarer (0)
 
Längar tills nya säsongen av New Girl kommer ut för att Zoey är bara bäst och har den roligaste/coolaste rösten jag vet för att hon kan låta som en man. Plus så har hon den perfekta luggen.
/Sara

DET FINA MED REGN

2012-08-13 @ 00:52:19
Vardag Kommentarer (0)
Hejs svejs. Har haft ett par konstiga dagar den senaste veckan. Som Klara skrev så blev vi dyblöta av regnet plus att min mobil blev blöt så att den inte har startat sen dess. Så jag har använt mig av min gamla nokia(som är super cool med blinkade lampor på sidorna!!), men nu har batteriet tagit slut och vi har ingen laddare till den hemma. Vilket gör mig totalt okontaktbar. Vill bara slå mig själv i ansiktet för jag inte la ner den jädrans mobilen i Klaras väska den dumma dagen. Fy Sara.
/Sara

MAKE MISTAKE. LEARN. REPEAT.

2012-08-08 @ 23:16:48
Vardag Kommentarer (0)

december, 2011 - innan klippningen

december, 2011 - nyklippt
 
Saknar lite mitt gamla roliga hår. Att kunna sitta och titta på youtube och försöka på nya håruppsättningar, flätstilar, ja att bara kunna sitta och exprimentera med håret. Ångrar inte att jag klippte håret även om det var lite impulsaktigt. Klippte håret trots allt för att testa något nytt och för att få bort allt det slitna så jag kan spara ut mitt hår igen(I make no sense?). Det som är annorlunda den här gången är att jag ska försöka att undvika plattänger, locktänger och hårtork så mycket som möjligt. I för sig har jag inte använt hårtork på snart ett år. Mitt mål är ju att ha ännu längre hår när jag går ut gymnasiet än vad jag hade innan jag klippte page.
Får väl se om jag lyckas... bara tre år kvar!
/Sara

BLÖTT

2012-08-08 @ 21:18:05
Vardag Kommentarer (0)
Idag drog vår arbetsvecka igång igen. Dagen avslutades med ett rejält ösregn, precis när vi skulle hem. Även fast vi sprang till bussen var vi genomblöta ända in till innersta lagret när vi kom fram. Det var kallt men ändå ganska härligt, vi blev lite fnissiga när vi hängde bussremsan på tork på bussen. Det är så himla mysigt att komma in i värmen sedan också. In i en varm dusch och på med torra myskläder. 
/Klara

OCH VI SPRANG NER UTAN EN TANKE OM KONSEKVENSERNA SOM SKULLE BUBBLA UPP EFTER

2012-08-07 @ 00:45:10
Vardag Kommentarer (0)

Hej, idag har jag grillat för första gången i sommar. Vi gick till ellbe handlade engångsgrill, korv, bröd och läsk och sedan vandrade runt lite grann tills vi hittade ett mysigt ställe.
Mina vänner och jag har även badat, med kläder på, i regnet. Det var roligt, konstigt, kallt, flummigt och jag har aldrig känt mig så spontan förut.
Att stå där och brottas i vattnet med kläder fastklistrade mot kroppen i ett hällande regn är verkligen en härlig känsla.
Sedan gick jag hem till Maja och lånade mjukisbyxor för att sedan bli hämtad av pappa för att slippa utskämmningen att gå in på bussen med munkis och mjukis med hatt(ingen vacker syn).

Och nu sitter jag här med en tom skål (som innehöll: filmedflingorplusjordgubbar) och är ledsen för att det har slutat regnat. Livet är allt konstigt.
/Sara


BAKELIBAKA

2012-08-06 @ 20:52:37
Vardag Kommentarer (0)
Tjaa! Idag hade vi ledigt från jobbet så jag har mest tagit det lugnt. Jag plockade hallon i trädgården och gjorde en kaka som jag snart ska mumsa på samtidigt som jag kollar på film. "Like Crazy" heter den. Romantisk drama som verkar fin och lite mer realistisk än de vanliga. Så som jag gillar't.
/Klara 

SUUNSEET

2012-08-05 @ 17:35:10
Vardag Kommentarer (0)
/Klara

SÅ KAN DET GÅ

2012-08-04 @ 21:49:13
Vardag Kommentarer (0)
Rapport ur mitt liv: Jag vaknar på morgonen. Pappa säger att "idag ska du åka till småland". Jaha. Jag går till jobbet, kommer hem, packar väskan, sätter mig i bilen och vi åker iväg. Vid 22-tiden lägger jag mig i ett mörkt militärtält. Går upp utan att veta om jag har sovit något över huvud taget och utan att ha en aning om vad klockan är. Tydligen halv fyra. Jag befinner mig på en orienteringstävling. Mitt stafettlag ligger någonstans runt femte plats av 79 lag. Jag springer min bana så snabbt jag kan. Tjejen på sista sträckan springer förbi alla, nästan. Vi kommer 3:a. Najs. Jag sitter i en bil i 6 timmar med en skojjig familj jag inte känner. Nu är jag i mitt rum och ska sova.
/Klara

HER HEART WAS A SECRET GARDEN AND THE WALLS WERE VERY HIGH

2012-08-04 @ 12:00:31
Vardag Kommentarer (0)
Har börjat se New Girl igen för den är bäst och jag längtar till säsong två. Idag känner jag mig uttråkad och rastlös och ska igentligen sommarjobba men Klara är inte hemma än så jag vet ej om det blir något idag. Längtar till kvällen då jag ska mysa med släkten och busa med alla kusinbarn. Ska fortsätta vänta på att något intressant ska hända och äta mina karameller.
/Sara

FÅNGA DAGEN

2012-08-03 @ 17:56:58
Vardag Kommentarer (0)
 
Beställde detta från carpediem.devote.se. Har letat efter en sådan ring överallt. Så jag satte mig och googlade turkos ring och fann den! Haha, är bara lite osäker om ear cuffen verkligen passar för den är lite smått stor(eller så har jag bara små öron..). Halsen är inte på topp nu efter tre dagars konstant sjungande men det fixar väl sig. Vet inte om det blir något imorgon för Klara ska på orientering och det är bara krångel krångel. Ska iaf på släktkalas senare, har saknat min fina goa släkt.
/Sara

VID DANMARKS KUST

2012-08-02 @ 23:08:47
Vardag Kommentarer (0)
Denna dagen har inneburit sång, sång, sång, och sång, glass, gulliga getter, jojjo-shopping och fotografering. Ganska bra även om jag hellre skulle vilja vara fri under mina sista sommarlovsveckor än bunden till ett jobb. Längtar efter en tjejkväll med goa personer och att bara sitta och prata om intressanta saker. Om de bara kunde komma hem.
/Klara 

JU MER BLICKAR DE GER OSS JU HÖGRE SKRATTAR VI

2012-08-01 @ 22:34:13
Vardag Kommentarer (0)
VARNING FÖR BILD BOMB
 
här kommer bilder från måndagen i stockholm. (hade med lillkameran så förlåt om kvaliten är dålig)
 
Mustaschen, Axel, Linnea, Kalle & Anton. Vi tackar för en underbar show.
Ulla ♥
 
/Sara

RSS 2.0